Naslovna VESTI PSI VELIKE MUKE: Ovaj pas je imao tešku infekciju oka i morali su...

VELIKE MUKE: Ovaj pas je imao tešku infekciju oka i morali su da mu ga odstrane!

0
tesku infekciju oka petface

Javljeno je da se na jednoj divljoj deponiji nalazi štene u jako lošem stanju. Premršavo, sa opasnom infekcijom oka. Volonteri udruženja Borske šape su izašli na teren i štene je izgledalo jako loše čak lošije nego što su mogli i da zamisle.

-Naravno štene je odmah odvedeno veterinaru, dobilo kompletnu terapiju i utanovljeno je da se oko ne može spasiti. Oko nije moglo odmah da se izvadi već je štene trebalo malo zdravstveno da se oporavi i da ojača, jer je jedva imalo mesec i po dana, navode za Petface iz Udruženja za zaštitu životinja Borske šape.

PROČITAJTE I:

KNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!

Štene je hranjeno kvalitetnom hranom i dobijalo je vitamine i minerale sve dok nije ojačalo, a nakon toga je usledila operacija odstranjenog oka.

tesku infekciju oka petface

-Mela je redovno išla na kontrolu rasla zajedno sa svojom drugaricom Teom dok se nisi javili ljudi koji bi udomili i Melu i Teu. Bili smo presrećni što će ova dva namučena šteneta otoći u svoj stalni dom. Neverovatno je to što je Mela i ako lošeg zdravstvenog stanja puna života i voli i ljude i pse, kažu iz Borskih šapa.

Mela je sada kod jedne porodice u Rijeci koja je čuva, pazi i neguje. Sada izgleda mnogo drugačije nego što je izgledala kada je spasena. Izrasla je u predivnog i voljenog psa, sa specifičnim ušima.

tesku infekciju oka petface

Ona je još jedan dokaz šta sve može da učini volja čoveka samo kada hoće da pomogne i pruži ljubav slabijima od sebe!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMLADENOVAC: Vozač automobilom pregazio psa, pa pobegao sa lica mesta!
Sledeći tekstNOMINACIJE ZA OSKARA 2019: OSTRVO PASA u trci za NAJVEĆIM FILMSKIM PRIZNANJEM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime