Naslovna VESTI PSI Tomislav objavio sliku psa, na lancu, na -10 u snegu, a vlasnik...

Tomislav objavio sliku psa, na lancu, na -10 u snegu, a vlasnik obrazložio: „Pas je dobro zbrinut“!

0

Žučna rasprava na Facebook-u, da li psd želi biti napolju na lancu ili ne i apel koji je Tomislav objavio – obeležili su dan za nama! Naime, ledeni talas iz Sibira, stigao je i do nas, a pre nego što je zabelelo u našoj zemlji, komšije su prve ostale „okovane ledom“. Priča nas vodi do Zaprešića, u Hrvatskoj, i fotografije koju je objavio izvesni Tomislav.

Pozdrav svima, htio bih ukazati na jednu situaciju danas koja me je neugodno iznenadila i šokirala, prolazeći preko pruge uvijek pogledam na desnu stranu prema kući u kojoj boravi njemački ovčar. Kako volim životinje a i sam sam vlasnik jednog njemačkog ovčara, duboko me je potresla scena koju sam zatekao, naime na -10 stupnjeva leži njemački ovčar – vidno promrzao i ščućuren. Kako sutra prognoziraju -17 stupnjeva, strah me je da možda pas ne bi preživio te uvjete pa vas sve koji znaju vlasnike ili ih nekako mogu kontaktirati – molim za pomoć da se psa odgovarajuće zbrine, napisao je Tomislav.

ZAJEČAR: Prva žrtva hladnoće je pas, koji se UKOČIO OD HLADNOĆE!

Kako to i biva, komentari ispod fotografije su počeli da se nižu, tražili su odmah da se pas zbrine, skloni sa hladnoće i slično. Ono što nas je najviše iznenadilo je da su pojedini objašnjavali, kako NEKI PSI VOLE DA ŽIVE NA HLADNOM, SNEGU, LEDU,…

– A što napraviti sa psom koji ne želi biti na toplom, uporno izlazi van i spava na -12, ne želi ni deku ispod sebe i tako već dugi niz godina….što hladnije njemu veći gušt spavati na otvorenom

– Ima pasa koji uzivaju u snjegu. Ako se vlasnik javio i ako pas ima kucicu, ali ne zeli biti u njoj u cemu je problem

bili su neki od komentara.

PRIČA NAPUŠTENOG PSA: Uzmite smrznutog psa u kuću da shvatite šta je ljubav!

U međuvremenu se, kako smo saznali, javio i  vlasnik ovog psa koji je objasnio da „pas ima kućicu, pas je dobro zbrinut i održavan u veterinarskoj stanici, vrlo dobrog je zdravlja“.

Međutim, ono što mnogi osporavaju je činjenica da je pas VEZAN NA LANCU tako da nismo sasvim sigurni da je ovo njegov izbor! 

– Da mi je videti bi li, i da ga pustite s lanca, ležao u snegu… Jadan, nema drugog izbora, a vi kažete ‘on voli da bude napolju, bio je samo jedan od komentara.

Šta vi kažete?

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.