Naslovna VESTI PSI Tomislav objavio sliku psa, na lancu, na -10 u snegu, a vlasnik...

Tomislav objavio sliku psa, na lancu, na -10 u snegu, a vlasnik obrazložio: „Pas je dobro zbrinut“!

0

Žučna rasprava na Facebook-u, da li psd želi biti napolju na lancu ili ne i apel koji je Tomislav objavio – obeležili su dan za nama! Naime, ledeni talas iz Sibira, stigao je i do nas, a pre nego što je zabelelo u našoj zemlji, komšije su prve ostale „okovane ledom“. Priča nas vodi do Zaprešića, u Hrvatskoj, i fotografije koju je objavio izvesni Tomislav.

Pozdrav svima, htio bih ukazati na jednu situaciju danas koja me je neugodno iznenadila i šokirala, prolazeći preko pruge uvijek pogledam na desnu stranu prema kući u kojoj boravi njemački ovčar. Kako volim životinje a i sam sam vlasnik jednog njemačkog ovčara, duboko me je potresla scena koju sam zatekao, naime na -10 stupnjeva leži njemački ovčar – vidno promrzao i ščućuren. Kako sutra prognoziraju -17 stupnjeva, strah me je da možda pas ne bi preživio te uvjete pa vas sve koji znaju vlasnike ili ih nekako mogu kontaktirati – molim za pomoć da se psa odgovarajuće zbrine, napisao je Tomislav.

ZAJEČAR: Prva žrtva hladnoće je pas, koji se UKOČIO OD HLADNOĆE!

Kako to i biva, komentari ispod fotografije su počeli da se nižu, tražili su odmah da se pas zbrine, skloni sa hladnoće i slično. Ono što nas je najviše iznenadilo je da su pojedini objašnjavali, kako NEKI PSI VOLE DA ŽIVE NA HLADNOM, SNEGU, LEDU,…

– A što napraviti sa psom koji ne želi biti na toplom, uporno izlazi van i spava na -12, ne želi ni deku ispod sebe i tako već dugi niz godina….što hladnije njemu veći gušt spavati na otvorenom

– Ima pasa koji uzivaju u snjegu. Ako se vlasnik javio i ako pas ima kucicu, ali ne zeli biti u njoj u cemu je problem

bili su neki od komentara.

PRIČA NAPUŠTENOG PSA: Uzmite smrznutog psa u kuću da shvatite šta je ljubav!

U međuvremenu se, kako smo saznali, javio i  vlasnik ovog psa koji je objasnio da „pas ima kućicu, pas je dobro zbrinut i održavan u veterinarskoj stanici, vrlo dobrog je zdravlja“.

Međutim, ono što mnogi osporavaju je činjenica da je pas VEZAN NA LANCU tako da nismo sasvim sigurni da je ovo njegov izbor! 

– Da mi je videti bi li, i da ga pustite s lanca, ležao u snegu… Jadan, nema drugog izbora, a vi kažete ‘on voli da bude napolju, bio je samo jedan od komentara.

Šta vi kažete?

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠABAC: Aleksandar je spasio tele, koje je neko bacio na divlju deponiju!
Sledeći tekstNOVI DOKAZI KAŽU: Psi delotvorno utiču na naše mentalno zdravlje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime