Naslovna VESTI PSI SUSRET KOJI TOPI SRCA – Uvek ću ga voleti, nikada ga neću...

SUSRET KOJI TOPI SRCA – Uvek ću ga voleti, nikada ga neću zaboraviti!

0
Susret sa psom koji topi srca

Psi nikada ne zaboravljaju dobrotu koju dožive od ljudi. Čak i kada se radi o potpunim strancima oni uzvraćaju pažnju i ljubav koja topi srca.

Susret sa psom koji topi srca

Evi Benson se vozila sa majkom kada je na putu primetila malu siluetu. Užasnula se kada je shvatila da je to pas koji zaleđen od straha zuri u kamion koji mu juri u susret. Evi je instiktivno zažmurila kako ne bi gledala stradanje psa a kada je trenutak kasnije otvorila oči videla je nešto što ju je šokiralo. Nekim čudom, pas nije bio udaren ali je i dalje sedeo na putu.

Pročitajte i ovo: ZAROBLJENA NA POSLEDNJEM SPRATU RUŠEVINE – Kako je jedan poziv promenio život jadnom psu.

Ona je odmah zaustavila svoj automobil, istrčala i pokupila mališana. Stavila ga je na zadnje sedište svog auto. Bio je prljav i mršav, ali repić je radosno mahao. „Srce mi se slomilo kada sam pomislila na to šta je sve ovaj jadničak preživeo. Bio je uplašen i usamljen“ – priča Evi. U suzama, devojka ga je uzela u naručje i mališan je uskoro mirno zaspao u njenim rukama.

Susret sa psom koji topi srca

Evi ga je potom odvezla u lokalno sklonište jer nije mogla da ga odvede svom domu. Naredne noći za nju nije bilo mira. Stalno je mislila na jadnog psa koji je u trenutku mogao da stravično nastrada. Sutradan je odlučila da ode u prihvatilište i proveri kako je maleni pas. Susret sa psićem koji je dobio ime Vags ju je slomio.

Pročitajte i ovo: KAD POLICIJA RADI SVOJ POSAO – Policajac pronašao izgubljenog ljubimca!

Susret sa psom koji topi srca

Vags ju je odmah prepoznao i skočio u naručje, ljubeći je po licu i rukama. Nije mogao da sakrije oduševljenje i kao da nije znao kako više da iskaže zahvalnost i ljubav. Evi ga je uzela i sedela sa njim na podu sva u suzama. Nije mogla da usvoji Vagsa Za nekoliko dana je odlazila na koledž u drugi kraj države a njena majka nije mogla da se brine o ljubimcu.

Susret sa psom koji topi srca

Mala lutalica će biti zauvek u njenom srcu. Nada se da će uskoro dobiti pravi dom i porodicu koja će se brinuti o njemu. „Toliko ga volim… stvorili smo doživotnu vezu koju nikada neću moći da zaboravim.“ – kroz suze je rekla Evi.

Izvor:  tag24.de

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJLEPŠI ZAVRŠETAK SPASAVANJA – Početak prelepog PRIJATELJSTVA
Sledeći tekstOSETIO LJUBAV NA KRAJU ŽIVOTA – Posle osam godina patnje Reks umro okružen pažnjom i ljubavlju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime