Naslovna VESTI PSI NAJLEPŠI ZAVRŠETAK SPASAVANJA – Početak prelepog PRIJATELJSTVA

NAJLEPŠI ZAVRŠETAK SPASAVANJA – Početak prelepog PRIJATELJSTVA

0
Vatrogasci spasli štene

Kada je jedna ekipa vatrogasne jedinice završila opasan i naporan posao gašenja velikog požara u stanicu se vratila sa još jednim članom. Bio je to najlepši završetak spasavanja i početak prelepog prijateljstva.

Vatrogasci spasli štene

Požar su izazvali beskućnici koji su se okupljali ispod jednog podvožnjaka u američkom gradu Sakramentu. Dok su se borili protiv vatrene stihije, vatrogasci su uspeli da spasu i jedno štene. Preplašeni jadničak je bio ulepljen istopljenim komadima plastike i oni su ga odmah sklonili kako bi mu kasnije ukazali odgovarajuću pomoć.

Pročitajte i ovo: KADA SE RODIO – NIJE DISAO! Danas ovaj pas SPASAVA LJUDE!

Primetili su da štene nema ogrlicu sa imenom pa su zaključili da je i ono jedan od beskućnika. Kapetan jedinice je odmah pozvao vatrogasca Majka Tavleia. Ovaj pripadnik vatrogasne jedinice Sakramenta je već bio poznat po svojom dobročinstvu jer je pre godinu dana spasao iz požara jednog pit bula i potom nastavio da se brine o njemu.

Vatrogasci spasli štene

Kapetan je poslao Majku fotografiju jadnička i pitao ga: Hoćeš ti da ga uzmeš? Istog trenutak je stigao odgovor: Hoću! Bilo je ovo spasonosno rešenje za mališana, jer bi u suprotnom vatrogasci morali da ga predaju u gradski azil.

Vatrogasci spasli štene

Pročitajte i ovo: GODINU DANA BORBE – „Vreća kostiju“ spreman za pravi dom!

Kada su se vratili u stanicu, Majk je već čekao. Nahranili su jadnička, dali mu vode a onda je započelo čišćenje od ostataka plastične kese. Tada su primetili i da mu je jedna nožica opečena. Ali, primetili su i neverovatnu ličnost malog spasenog kučeta. Čim se oporavio od straha počeo je da prati sve vatrogasce po stanici tražeći pažnju.

Vatrogasci spasli štene

Dobio je ime Srećko. Plan je da se Majk brine o njemu dok mu se ne nađe stalni dom mada već postoje ideje i nagovaranja da mu novi dom bude upravo vatrogasna stanica, a vlasnici svi divni i hrabri ljudi koji nisu oklevali da ga spasu i sačuvaju.

Izvor: ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAD POLICIJA RADI SVOJ POSAO – Policajac pronašao izgubljenog ljubimca!
Sledeći tekstSUSRET KOJI TOPI SRCA – Uvek ću ga voleti, nikada ga neću zaboraviti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime