Naslovna VESTI TRAGEDIJA U BLIZINI NIŠA – Izgorela kuća, vlasnik nastradao, na zgarištu ostale...

TRAGEDIJA U BLIZINI NIŠA – Izgorela kuća, vlasnik nastradao, na zgarištu ostale životinje.

0
Tragedija u Nišu

Tragom veoma dramatične i potresne objave na Fejsbuku o paljevini jedne kuće u selu Gornja Toponica kraj Niša koju je objavila Kristina Živić saznali smo za veoma tužnu vest. U ovoj tragediji koja se dogodila prošle noći nastradao je i vlasnik D.D. star 70 godina.

Tragedija u Nišu

Kristina nam je ispričala da se dva dana pre strašne nesreće videla sa D.D. koji joj je rekao da ima velike probleme sa komšijama zbog životinja koje drži u i oko kuće. Dobio je više kazni zbog toga a pošto živi od socijalne pomoći nemo od čega da ih plati. Neke druge informacije govore da je D.D. živeo od sakljupanja sekundarnih sirovina i slika koje slikao i povremeno prodavao.

Pročitajte i ovo: BRAVO LJUDI!!! Dokazali da je SVAKI ŽIVOT VAŽAN.

Tragedija u Nišu

Posle požara su ostale stravične slike. Veliki broj spaljenih životinja ali i onih koje su nekim čudom preživele i sada nemaju ko da brine o njima. Kristina nam kaže da joj je nesrećmi D.D. reako da nema nikoga a da ga rodbina nije obišla punih 20 godina, niti zvala telefonom. Sada, posle tragedije, ti isti rođaci se javljaju da preuzmu koze i preostalu živinu.

Tragedija u Nišu

Pse koji su živeli u domaćinstvu su preuzeti od strane zoohigijene. Dušan Stojanović iz niškog Zoo Kutka nas je obavestio da su dobili poziv od policije i tužilaštva da preuzmu i smeste preživele koze. Oni su današnji dan proveli u pripremanju prostora, a u trenucima kada se objavljuje ovaj tekst krenuli su da preuzmu životinje.

Pročitajte i ovo: „UBILO GA SUNCE“: Labradora Medu vlasnici ostavili na lancu i OTIŠLI NA MORE!

Tragedija u Nišu

Policija i tužilaštvo sprovode istragu o uzrocima požara ali jedna stvar ostaje da se posebno ispita. Kristina nam je rekla da ju je nastradali D.D. tokom tog poslednjeg razgovora zamolio da preuzme brigu o njegovim životinjama ukoliko se njemu nešto dogodi. Ona je tada mislila da D.D govori o svom odlasku u zatvor jer nema novca da plati dospele kazne.

Tragedija u Nišu

Šta se zaista dogodilo, nadamo se da će utvrditi istraga koja je u toku.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUGLEDAJMO SE NA OVE LJUDE – Napravili kućice za napuštene pse i brinu o njima na svom radnom mestu.
Sledeći tekstPOTRESNO I STRAŠNO: Žrtve i spasioci životinja u velikim požarima u bratskoj Grčkoj. Evo kako možemo da pomognemo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime