Naslovna VESTI PSI TRAŽI SE SIGURAN DOM! – Nedavno izbodeni pas spreman za udomljavanje

TRAŽI SE SIGURAN DOM! – Nedavno izbodeni pas spreman za udomljavanje

0
spreman za udomljavanje

Posle napada koji je preživeo verovatno pukom slučajnošću ovaj pas se oporavio i spreman je da dobije nov i sigurniji dom. Da podsetimo: stravičan zločin se nedavno dogodio u Jagodini. 21-godišnja devojka je iz za sada nepoznatih razloga nožem nanela teške povrede svom psu.

spreman za udomljavanje

Policija je privela A.R. pod sumnjom da je izvršila krivično delo zlostavljanje i ubijanje životinja. Ona je kako navodi Blic.rs veoma miroljubivog psa tri puta ubola nožem. Ubodi su bili duboki i opasni. Ciljala je vrat i telo.

spreman za udomljavanje

Pročitajte i ovu potresnu priču: STRAVIČNO! – Da li je moguće da u selu niko nije imao koru hleba da ga nahrani?

Iako se činilo da su povrede veoma opasne, veterinari koji su obradili rane tvrde da pas nije životno ugrožen. Trenutno se nalazi u veterinarskoj stanici Jagodina i uspešno se oporavlja. Traži se novi dom za ovog jadnog psa kako navodi Fejsbuk stranica Udruzenje za zastitu zivotinja Kućica za spas iz Jagodine.

spreman za udomljavanje

Prema rečima jedne komšinice izbodeni pas je bio izuzetno miroljubiv i dobar. On je napad istrpeo, a da se ni jednog trenutak nije branio niti pokušao da ujede napadača.

spreman za udomljavanje

Pročitajte i: PITATE SE ZAŠTO STERILIZACIJA? – Iz ugla jedne aktivistkinje koja je na ivici snage.

Svi se pitaju šta se dogodilo u glavi mlade devojke pa se odlučila na ovakav monstruozni čin. I to je ono što zapravo najviše zabrinjava. Oni koji se brinu za dobrobit pasa u Jagodini i okolini tvrde da je u porastu broj slučajeva zlostavljanja i mučenja pasa. Najčešće se dešava da se počinilac nikada ne otkrije, ali i kada se otkrije, sankcije uglavnom izostaju ili su blage. To sve očigledno ohrabruje one koji muče pa čak i ubijaju pse. Bacanje i ostavljanje štenaca, izbacivanje iz domova već odraslih pasa postala je svakodnevnica ne samo u Jagodini već u gotovo svim gradovima Srbije. Dokle tako – verovatno dok država ne počne da radi svoj posao.

Izvor:  Blic.rs i Kućica za spas

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO! – Da li je moguće da u selu niko nije imao koru hleba da ga nahrani?
Sledeći tekstTRAŽI SE OVAJ PAS! – Hitno mu je potrebna veterinarska pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime