Naslovna VESTI PSI TRAŽI SE OVAJ PAS! – Hitno mu je potrebna veterinarska pomoć!

TRAŽI SE OVAJ PAS! – Hitno mu je potrebna veterinarska pomoć!

0
traži se pas

Tragom nedavne vesti o izgladnelom ptičaru iz sela Porodin kraj Svilajnca saznali smo za još jedan slučaj neverovatnog zanemarivanja pasa. Haski sa ozbiljnim promenama na koži je veoma uplašen i svi pokušaji da se uhvati i da mu se pomogne su trenutno ostali bez uspeha.

traži se pas

Dok je prevozila povrđenog i pothranjenog ptičara Sunčica Ljubić je na ulici primetila nesrećnog psa. Pas je izgledao preplašen, zbunjen  prilično izmučen. Zboh hitnosti da skloni izgladnelog psa Sunčica nije mogla da pomogne i ovom nesrećniku.

Povezana priča: STRAVIČNO! – Da li je moguće da u selu niko nije imao koru hleba da ga nahrani?

Posle nekoliko sati se vratila na mesto gde ga je videla ali njega nije bilo. Raspitivajući se o njemu saznala je da se najverovatnije radi o vlasničkom psu jer ima ogrlicu, mada to ništa ne znači.  Pas je mlad. Zbog stanja u kojem se nalazi, mala je verovatnoća da će opstati na ulici.

traži se pas

Pročitajte i ovu potresnu priču: SPAVA U SNEGU NA -20! Vlasnik hotela brani osoblju da je hrani.

Danas je već drugi dan kako ga traže. Nigde ga nema. Kao da je u zemlju propao. Već se pribojavaju najgoreg. Zbog stanja kože verovatno ga niko neće uzeti i pobrinuti se za jadničke. Sunčica se plaši da će se kao i u nekim drugim slučajevim pojaviti neki „domaćin“ da se reši ovog psa. Niko ne želi „šugavog“.

traži se pas

Sunčica i njeni prijatelji su za ovog psa obezbedili privremen smeštaj u periodu trajanja lečenja pa je sada veoma važno da se pas pronađe i započne sa lečenjem. Ukoliko neko primeti ovog psa neka kontaktira: facebook.com/marinagoran.milojkovic

Izvor:  Facebook Marina Goran Milojkovic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽI SE SIGURAN DOM! – Nedavno izbodeni pas spreman za udomljavanje
Sledeći tekstPOTRESAN TRENUTAK! – Žena pronalazi 7 izgladnelih štenaca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime