Naslovna VESTI PSI TRENUTAK SPOKOJA za ulične pse koji su DOBILI SKLONIŠTE U PRODAVNICI CIPELA.

TRENUTAK SPOKOJA za ulične pse koji su DOBILI SKLONIŠTE U PRODAVNICI CIPELA.

0
psi spavaju u prodavnici obuće

Svakog dana je sve više napuštenih i odbačenih pasa na ulicama. To je činjenica koja nas sve čini tužnim i nesrećnim. Zato nas svako delo koje učini da ovakvi psi dobiju bar malo pažnje i ljubavi čini bezgranično srećnim. Ovi psi su posle svih muka doživeli trenutak spokoja dok spavaju u prodavnici cipela dok naplju lije kiša.

psi spavaju u prodavnici obuće

U prodavnici cipela Don Julian u Oksaki u Meksiku postoji ustaljena rutina, rekli bi, dvostrukog života. Danju se ljubazno uslužuju mušterije – kupci cipela, a pošto se uveče zatvori prodavnica stižu specijalni gosti: ulični psi u potrazi za sigurnim mestom za spavanje.

Pročitajte i ovo: TUŽAN ispraćaj DEČAKA koji je brinuo o SVIMA

Vlasnik prodavnice dobro zna koliko je teško ovim psima da nađu sigurno i bezbedno prenoćište. Zbog toga, vrata prodavnice ostaju otvorena i posle radnog vremena. I to za one kojima je najpotrebnije.

psi spavaju u prodavnici obuće

Njegov gest je uskoro dobio veliku pažnju na društvenim medijima. Fotografije koje pokazuju pse koji se osećaju „kao kod svoje kuće“ u ovoj prodavnici su osvojile svet. Brojni komentari izražavaju zahvalnost ovom predobrom čoveku.

Pročitajte i ovo: NEKO je najzad ČUO njegove VRISKE! Spasavanje šteneta koje je umiralo na -17°

psi spavaju u prodavnici obuće

I zaista, kada malo razmislimo, on nije uradio ništa veliko. Samo je pomogao koliko može. To njegovo malo ovim psima je veliko kao „kuća“. I to doslovno. Tokom hladnih, kišovotih noći više nisu prokisli i promrzli. Imaju mesto gde su zaštićeni, voljeni i sigurni.

psi spavaju u prodavnici obuće

Sve dok, možda, jednog dana ne dobiju pravi dom. A onda će na njihovo mesto doći neki drugi nesrećnici kojima će ova prodavnica biti jedini spas i sklonište.

Izvor:   fascinatingthings.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽAN ispraćaj DEČAKA koji je brinuo o SVIMA
Sledeći tekstMAMA im je UGINULA, a oni su OSTAVLJENI u azilu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime