Naslovna VESTI MAČKE Porodica je dovela u dom dva psa, A TRUDNU MAČKU IZBACILA napolje.

Porodica je dovela u dom dva psa, A TRUDNU MAČKU IZBACILA napolje.

0
trudnu macku izbacili petface

Kada su Grejs Redmon i njen otac prvi put sreli Atinu, mačka je živela dvoja vrata niže sa drugom porodicom. Često bi napuštala svoju kuću i igrala se napolju, provodila je dosta vremena sa Grejsinim ocem.

-Bila je veoma umiljata i otac ju je mazio i hranio, tako da je ona dolazila sve češće, čekala ga je kada se on vraćao sa posla, kaže Grejs.

Pre oko deset meseci, Atinina porodica je dovela dva psa koji se nisu slagali sa ovom macom i ona je izbačena iz stana, primorana da živi na ulici.

PROČITAJTE I:

LOVE JE ZBOG KRZNA: Još jedna VRSTA MAČAKA nestaje i to za samo dve godine!

Zbunjena i slomljenog srca, Atina je spavala pod nastrešnicom svog prijatelja, komšije, kada je počela primećivati neke simptome trudnoće.

-Ipak bilo je teško reći, jer je bila veoma mršava, rekla je Grejs, dodajući da je njen otac samo jednog dana čuo mjauke, tanke i piskave glasiće i sve mu je bilo jasno.

trudnu macku izbacili petface

Ubrzo nakon porođaja maca je počela da izvodi svoje mačiće što je Grejsin otac odmah fotografisao svojoj ćerki i poslao. Međutim, ona nije imala mesta u svojoj kući da prihvati bar jedno od mačića.

-Uhvatili smo ih i pripremili im hranu. Jeli su, majka im je bila sve. Bili su nestašni, ali dobri, govori Grejs.

Atina nije izgledala uplašeno i zbunjeno, instinkt, ljubav ili nešto treće ju je vodilo da uvek bude jaka za svoje prve mladunce.

Ljudi koji su joj pomagali dali su imena mačićima, Zevs, Artemida i Apolon inspirisani bogovima iz grčke mitologije. Grejs nije mogla da usvoji mace jer nije imala mesta, s obzirom na to da je već u svom domu imala nekoliko mačaka, ali njen otac je prvo želeo ostaviti Atinu, a da mačiće da na usvajanje. Zatim je želeo ostaviti i Artemidu, Apolona, a nije bilo fer da samo Zevs ode, pa su tako svi ostali.

trudnu macku izbacili petface

Ovožavaju se međusobno, ova maca je imala zaista loše iskustvo, kada je ostala trudna, u njen dom su došli novi stanari, a ona je surovo izbačena i tako, naišla je na dobre ljude, to je sve o dobrim i lošim ljudima prema životinjama.

Sada mogu da uživaju zajedno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSVANUO SNIMAK: Ilegalna borba pasa na Pešteru! (VIDEO)
Sledeći tekstZAJEČAR: Spasili ženku, staru 6 godina, koja je celi život provela vezana lancem za zid!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime