Naslovna VESTI PSI TU SAM DA MANJE BOLI, A NE DA ZAMENIM ALIS – Prijatelji...

TU SAM DA MANJE BOLI, A NE DA ZAMENIM ALIS – Prijatelji mu poklonili psa

0
tu sam da manje boli

Jedna od najtužnijih i najpotresnijih priča u poslednjih nekoliko nedelja sigurno je ona o bestijalnom postupku nekih ljudi koji su otrovali belgijsku ovčarku Alis. Ovaj spasilački pas je pomagao u pronalaženju preživelih i žrtava nedavnih zemljotresa u Hrvatskoj. Njenog vlasnika Srđana Boticu, smrt njegove voljene Alis je užasno pogodila.

Po rečima njegovog prijatelja Ivice, Srđan danima nije izlazio iz stana neprestano tugujući. Njegovi prijatelji koji ga poznaju kao najveselijeg čoveka to više nisu mogli da gledaju i odlučili su da pomognu.

tu sam da manje boli

Kontaktirali su jednog odgajivača malinoa i ispričali mu ideju. Krešimira Čurjaka je priča takođe rastužila i pošto je imao još jedno štene shvatio je da je ono idealno za Srđana. „Došli su u deset sati uveče i sve smo dogovorili. Srećan sam što Emi ide kod pravog čoveka. – ispričao je Krešimir.

Ne propustite: SKANDALOZNO – Evo kako nam neki vaspitavaju decu!

Grupa prijatelja se čula sa Srđanovim sinom i sve mu objasnila. Njih dvadesetak, bajkeri, ribari, fudbaleri otišli su u Srđanov stan a onda ga pozvali. Nije im bilo svejedno. Razmišljali su kako će reagovati na štene pošto su znali koliko je voleo i bio vezan za Alis.

Pročitajte i ovo: DA LI ĆE SE HERKUL OPORAVITI? – Borba za zdravlje ovog bretonca traje.

Napisali su poruku na komadu papira: “Tvoja luda ekipa me dovela, ne da bih zamijenila tvoju Alis, nego da bih barem malo izliječila mjesto u srcu koje te boli”.

tu sam da manje boli

Kada je Srđan stigao u stan i video poklon rasplakao se. Emotivan kakav jeste, rekao je da mu je to jedna od najboljih noći u životu.

“Skroz sam bio izgubljen, ali nakon 10 minuta ljubav na najjače. Jutros kad sam se probudio i vidio nju kako mi spava s glavom na ramenu, bio sam zahvalan što imam takve prijatelje. Čudo su svi, svih 20-ak koliko je sudjelovalo. Od jučer su mi svi kao obitelj i kumovi i kume maloj. Još se nećkamo oko imena, ali ako budemo birali po naravi, bit će Loca sigurno. Preluda je i oduševila nas je sve”, zaključio je Srđan

Izvor:  index.hr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKANDALOZNO – Evo kako nam neki vaspitavaju decu!
Sledeći tekstKAKAV ODLAZAK U PENZIJU – Arla su ispratili uz sve počasti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime