Naslovna VESTI PSI U DOMU JE IPAK NAJLEPŠE – Pas pobegao iz luksuznog hotela i...

U DOMU JE IPAK NAJLEPŠE – Pas pobegao iz luksuznog hotela i vratio se kući

0
Pobegao iz hotela, vratio se kući

Nekim psima ni sjaj luksuza vrhunskog hotela za pse ne može da zameni udobnost i toplinu običnog doma. To je dokazao Dekster, ljubimac porodice Henson koji je pobegao iz hotela i prepešačio gotovo 4 kilometra kako bi se vratio svojoj kući.

Pobegao iz hotela, vratio se kući

Priča počinje s odlukom Džeremija i Sare da odu na kraće putovanje, ali bez svog ljubimca Dekstera. Posle pažljivog razmatranja kome i gde da povere staranje svog omiljenog člana porodice dok su oni na putu, odlučili su se za luksuzni lokalni hotel za ljubimce Leneksi u svom gradu.

Pročitajte i ovo: LJUBAV I BRIGA SU POBEDILI! Drugi život šteneta bačenog u đubre!

Činilo se da će sve biti u redu. Deksteru se mesto i društvo dopalo pa su Hensonovi krenuli na put. Prvo su otišli na kraće planinarenje a potom su stigli u Las Vegas. Taman su se spremali da krenu u obilazak grada kada ih je prenuo alarm na mobilnom telefonu. Naime, Džeremi je uključio kameru na ulaznim vratima, koja je bila povezana sa ulaznim zvonom svog doma. Ceo sistem je bio povezan na njegov telefon kako bi mogao da prati sve posetioce dok su odsutni.

Pobegao iz hotela, vratio se kući

Bio je šokiran kada je na ekranu video psa koji sedi pred vratima. U prvi mah je pomislio da je neki ulični pas greškom pritisnu zvono, a onda je shvatio da se radi o Deksteru. Dekster nije bio previše uznemiren, mirno je sedeo i čekao da mu neko od ukućana otvori vrata.

Pročitajte i ovo: PARALIZOVANA, VUKLA SE ULICAMA! Danas je u pravom domu.

Hensenovi su shvatili da se Dekster sam odjavio iz hotela i vratio se tamo gde mu je bilo lepše i udobnije. Počela je grozničava akcija. Dok je Džeremi preko mikrofona telefona i zvučnika na vratima smirivao Dekstera, njegova supruga je obavestila komšije i hotel o trenutnoj situaciji. Dekster je bio obradovan što čuje glas svog prijatelja i strpljivo je sedeo i čekao. Bilo je važno zadržati ga na tremu kako ne bi odlučio da ode negde dalje.

Pobegao iz hotela, vratio se kući

Na sreću, situacija je na kraju bila više smešna nego zastrašujuća jer je Dekster sada na sigurnom! Naime, za samo nekoliko minuta pristigli su ljudi iz hotela i ponovu uzeli psa kome je nedostajao dom. Kasnije se ispostavilo da je Dekster uspeo da se popne na krov jednog pomoćnog objekta visok oko 2 metra, a potom i da preskoči ogradu visoku 4 metra i zaputi se kući.

Pobegao iz hotela, vratio se kući

Pametni Dekster je pretpostavio da je njegova porodica u kući pa je uradio ono što je mislio da je najbolje. Skakao je i pritiska zvono. „Uvek smo znali da je pametan, zapravo je sve ovo nije ni malo iznenađujuće“, rekao je Džeremi. “Jedino što je problem to što je sebe uvalio u nevolju zbog svoje pameti.” Naravno, kada su se Hensonovi vratili sa putovanja, Dekster je bio oduševljen.

Izvor: iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV I BRIGA SU POBEDILI! Drugi život šteneta bačenog u đubre!
Sledeći tekstOSTAO BEZ PRIJATELJA – Mladić sa cerebralnom paralizom ne jede i ne spava jer mu je nestao pas.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime