Naslovna VESTI PSI U IME DOBROTE I LJUBAVI: Borba za Anđelovu budućnost još traje

U IME DOBROTE I LJUBAVI: Borba za Anđelovu budućnost još traje

0
Danska doga Anđelo

Da Anđelo nije pronađen od strane svojih spasitelja u Egiptu, verovatno danas ne bi bio živ. Ova danska doga je na putu oporavka, a na kraju putovanja čekaju ga njegovi budući vlasnici. Džastin Fining i Debora Noakes čine sve da ga dovedu kući u Englesku.

Danska doga Anđelo

Džastin i Debora su posebno slabi prema danskim dogama. Smatraju da psi ove rase zaista imaju nešto “posebno”. Ovaj par koji živi u Viltširu, Engleska, do sada je ugostio gotovo deset ovakvih pasa i svakodnevno se bori da im pruži što bolji život.

Pročitajte i ovo: SKVIŠI: Spasavanje i ljubav koji su izlečili sve rane

Priča o Anđelu ima veoma potresan početak. Njegov tužan izraz lica i neuhranjeno telo su im zapali za oko na stranici Furever Rescue Foster (egipatske asocijacije) na Facebook-u. Anđela je spasila volonterka Hanan Atef Zaki, koja je nakon pregleda kod veterinara saznala da je životinja imala kamenje u stomaku. Njegovi ekstremno teški uslovi života na ulici učinili su ga vrlo ranjivim. “Njegov digestivni sistem više nije radio”, objašnjava Debora. Na sreću, Angelo je brzo operisan i dobio transfuziju krvi kako bi povratio snagu.

Danska doga Anđelo

Od tada se štene oseća malo bolje i može da jede mekšu hranu, ali borba tu ne prestaje. Danas, njegovi budući vlasnici čine sve za njega. Džastin i Debora su pokrenuli onlajn aukciju kako bi prikupili novac da pokriju troškove njegovog putovanja u Veliku Britaniju. Anđelo i dalje treba skupu negu, a to će trajati u dužem vremenskom periodu.

Danska doga Anđelo

Pročitajte i ovo: VRANE ČISTAČI – Kako su vrane postale deo rešenja za čišćenje ulica u Švedskoj

To ne plaši njegove buduće vlasnike, koji su odlučni da urade sve kako bi mu pružili najduži mogući život. “Trudimo se da pokrijemo sve ove troškove”, otkrila je Debora. Ovi dobronamerni ljudi nastavljaju da računaju na velikodušnost svojih donatora kako bi Anđelu omogućili da započne svoju novu avanturu što je pre moguće.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANE ČISTAČI – Kako su vrane postale deo rešenja za čišćenje ulica u Švedskoj
Sledeći tekstDA LI SE PLAŠITE PAUKA? Neki su baš slatki.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime