Naslovna Komercijalna grupa U nedelju najveće okupljanje malih čupavaca u Beogradu!

U nedelju najveće okupljanje malih čupavaca u Beogradu!

0
izlozba petface

Maltezeri, bišoni, tulearski psi, pudle, kineski ćubasti psi. Osim što ih spaja razigranost, dobro raspoloženje i velika učestalost kao kućnih ljubimaca – ovi psi spadaju u IX FCI grupa: PSI ZA PRATNJU I RAZONODU. U ovoj grupi se nalazi dvadeset i pet zvanično priznatih rasa i jedna uslovno priznata rasa. Pre svega to su rase koje su uzgajane na kraljevskim dvorovima širom sveta i služile su kao psi za pratnju tadašnjoj aristiokratiji. Danas su najčešći stanovnici mnogih domova širom sveta, a i kod nas, veliki je broj onih koji se druže, igraju i uživaju u društvu ovih lepih pasa, jer svi u IX grupi su takvi: lepi i razigrani!
izlozba petface
Baš zbog toga, već 10. godinu za redom, Beograd će biti prestonica ovih mališana 🙂 Naime, u subotu 17. maja sa početkom od 10 časova organizuje se Specijalizovana izložba IX FCI grupe pasa.
Na sportskom terenu iza Fakulteta veterinarske medicine u Begradu (Bulevar oslobođenja 18) naći će se preko 100 pasa iz ove grupe, a kako oni uvek i gde god se pojave izazovu veliko oduševljenje – ne sumnjamo i u veliku podršku publike! Sudija Maja Korošec iz Slovenije imaće težak posao da oceni i na kraju izabere najlepšeg psa ove specijalizovane izložbe.
Kompanija Nestle Purina, sa svojim brendom hrane za pse: ProPlan i ove godine sa zadovoljstvom sponzoriše izložbu. Pozivamo i vas da se sa svojim čupavim mališanima pridružite, a ukoliko ih volite a nemate kućnog ljubimca – dođite da ih podržite! Vidimo se!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIČA KOJA ĆE VAM POPRAVITI VIKEND: Pas Leo – od paralizovanog psa do heroja!
Sledeći tekstNAJNOVIJE VESTI: Ministarstvo IPAK PO SVOM – ne usvajaju nikakve predloge Udruženja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime