Naslovna VESTI PSI UBIJAJU ŽIVOTINJE U VREĆAMA: Bace vreću sa životinjom na put!

UBIJAJU ŽIVOTINJE U VREĆAMA: Bace vreću sa životinjom na put!

1
ubijaju pse u vrecama petface

Devetomesečni mešanac čivave, sada nazvan Amigo, ubačen je u vreću za hranu koja su vezali konopcem i bacili na put koji ide za Tulare, u Kaliforniji.

Iako su Amiga pronašli veoma brzo, druge životinje nisu bile te sreće. SPCA, spasilačka organizacija je pronašla, nakon Amiga, na putu još vreća u kojima su bile životinje. One su doslovce bile smrvljene pod točkovima vozača. U tim kesama su se nalazile ptice, petlovi i štenci. 

PROČITAJTE I:

PRETUŽNO, KAKO MOGU: Ovo kuče niko neće, jer je “NAJRUŽNIJE koje su videli”!

Denis Nelson koja živi u blizini deponije, kaže da je Amigo bio peti pas koji je bačen blizu njene kuće, u periodu od nedelju dana. Ona smatra da je u poslednjih dvanaest godina tamo ostavljeno 30-ak pasa.

Nepoznato je zbog čega je neko okrutan prema ovim životinjama i zašto ih na tako svirep način ubija. Inspektorka iz Valley Oak SPCA, veruje da ljudi to rade iz očaja, jer ne nemaju sredstava da se brinu o životinjama, ali svakako napominje, da za takve postupke nema izgovora. 

Amigo, koji je i dalje veoma depresivan i u teškom stanju, ostaje smešten u veterinarskoj ambulanti još nekoliko dana, dok ne ode u hraniteljski dom. Tamo će ostati sve dok se ne oporavi. Na kraju će naravno biti oglašen za usvajanje.

Ne možemo osuđivati nekoga ako ne znamo pozadinu, ali ovo svakako nije način.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNO, KAKO MOGU: Ovo kuče niko neće, jer je “NAJRUŽNIJE koje su videli”!
Sledeći tekstDA TI SRCE PUKNE: Pas čeka svog preminulog prijatelja, ALI ON NE OTVARA! (VIDEO)

1 KOMENTAR

  1. Ni jedna životinja nije sposobna raditi tahva zvjerstava kao više biče zvano homo sapiens! Žlosto je kad nam mogu biti i najgore zvjeri uzor čuvječanstvu. Mnogima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime