Naslovna VESTI PSI DA TI SRCE PUKNE: Pas čeka svog preminulog prijatelja, ALI ON NE...

DA TI SRCE PUKNE: Pas čeka svog preminulog prijatelja, ALI ON NE OTVARA! (VIDEO)

0
da ti srce pukne petface

Poslednje dve nedelje, pas sa ulice zvani Bubi, sedeo je ispred kancelarije na fakultetu u Pampagi, na Filipinima. Štene je cvilelo na vratima nadajući se da će njegova omiljena osoba izaći i dati mu nešto hrane ili da će ga pomaziti iza uha.

Pogled na pegavog psa koji se nada da će ga njegov prijatelj dočekati na vratima slomio je srce osoblja fakulteta i studenata, jer su znali da se njegov prijatelj neće vtatiti.

Profesor Karmelito Marselo, koji se u poslednje četiri godine brinuo o Bubiju, preminuo je u subotu, od moždanog udara, nakon nedelju dana boravka u bolnici.

PROČITAJTE I:

Lusi je UDOMLJENA, ali nije želela da napusti azil bez Sali!

Prema Kristini Demafelik, kolegu Marsela, pas je svud pratio. Bubija bi profesor pozdravio na kapiji, a pas bi ga pratio do učionice. Ručali su zajedno u fakultetskoj kancelariji, a na kraju bi ga pas sačekao na kapiji dvorišta fakulteta.

Čak i kada Marselo ne bi imao časove na fakultetu, odnosno kada bi imao slobodan dan, dolazio bi da obiđe psa. On je profesora smatrao porodicom, jedinom koju je imao.

Demafelik je pokušala da pomogne psu, ali ništa nije moglo da odobrovolini nesrećnog psa koji nije znao zašto njegov prijatelj više ne dolazi.

Pas je uporno sedeo ispred fakulteta, ali jednom prilikom je došao i do kancelarije svog voljenog profesora i tamo sedeo i čekao. Demafelik je dovela psa na bdenje njegovom prijatelju, nakon što je on preminuo. Bubi je odao poštu svom preminulom prijatelju tako što nije skidao pogled sa njega.

Pas skrhkan u bolu za svojim voljenim prijateljem, ležao je pored kovčega svog dugara da je to bilo pretužno za gledanje.

Sada kada je profesor otišao, fakultet i studenti su odlučili da zbrinu psa, njemu je okolina fakulteta bila dom, a sada mu je čitav fakultet postao dom i svi ga obožavaju.

Ovo je zaista pretužna priča, mi nismo mogli zaustaviti suze…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUBIJAJU ŽIVOTINJE U VREĆAMA: Bace vreću sa životinjom na put!
Sledeći tekstI KOMARCI UBIJAJU, ZAR NE: Najbolja preventiva je sprečiti ujed komarca, a VIDITE KAKO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime