Naslovna VESTI PSI Menadžer jednog restorana je dobio otkaz zato što je odbio da usluži...

Menadžer jednog restorana je dobio otkaz zato što je odbio da usluži slepu ženu sa njenim psom vodičem!

0
odbio da usluži slepu ženu petface

odbio da usluži slepu ženu: 28. januara Meri Bet Mecger, slepa žena zajedno sa svojim psom vodičem, krenula je na večeru u Hana Japanese Steak House. Izlazak koji je trebalo da prođe kao sasvim obično veče, za nju je postao krajnje traumatično iskustvo.

Pročitajte još: SRAMOTA: Vozač na liniji 25P nije hteo da nastavi vožnju zbog slepe Vesne i njenog psa vodiča!

 

Naime, menadžer tog restorana je odbio odbio da usluži slepu ženu i njenog psa. Takav njegov stav, naterao je Meri Bet da pozove policiju. Nakon toga, uspela je da dobije sto, koji se nalazio čak u drugoj prostoriji, daleko od svih gostiju. Slepa žena odlučila je da napusti restoran, ne propustivši pritom da o ovom sramnom gestu obavesti ne samo policiju, već i vlasnika restorana..

odbio da usluži slepu ženu petface

Ovakav postupak menadžera Lia Čenga predstavlja grubo kršenje zakona. Mecgerova je rekla da od kada je dobila svog psa vodiča 1981. godine pa do sada, postojale su samo dve neprijatne situacije. Naime, dva puta joj se dogodila situacija identična ovoj u restoranu, ali su obe rešene njenom pretnjom da će zvati policiju. Sve do sada…

Pročitajte još: SRAMOTA SRBIJE: Muškarac izvređao slepu Vesnu i njenog psa vodiča!

Naime, kada je policija stigla u Hana Japanese Steak House, Liu Čeng im je rekao da će joj ponuditi mesto u prostoriji koja je izolovana od drugih gostiju. Takođe je napomenuo da on smatra ljudima ne treba dozvoliti da jedu u restoranu sa svojim psima.

odbio da usluži slepu ženu petface

Bez obzira na njegov lični stav, činjenica da je on odbio da usluži slepu ženu, predstavlja grubo kršenje zakona i kao takav, stvorio je problem ne samo njemu, već i njegovom poslodavcu. Kada je vlasnik restorana dobio informaciju o nastalom incidentu, on je uputio javno izvinjenje slepoj ženi Meri Bet Mecger. Sledeći njegov korak je bio da menadžeru svog restorana uruči otkaz. Kao dodatni znak izvinjenja, ona je bila specijalni gost restorana, u kome je ovoga puta uslužena bez ikakvih problema. Na njihovoj Facebook stranici objavljeno je sledeće obaveštenje:

Postupak našeg menadžera koji je odbio da usluži slepu ženu nije u skladu sa politikom naše kompanije i kao takav izazvao je veliku sramotu za sve nas koji radimo u sklopu lanca Hana Japanese Steak House. Zbog toga, njemu je uručen otkaz .

Pročitajte još: SJAAAJNE VESTI: Pas vodič za slepe dobio diplomu fakulteta!

Divno je čuti da negde u svetu postoji sistem čiji zakoni funkcionišu i gde se svaka diskriminacija kažnjava!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNa Zvezdari nestao Roko, štene šarplaninca. DA LI STE GA PRIMETILI?
Sledeći tekstZavirite u centar za napuštene i bolesne pse – poseban po mnogo čemu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime