Naslovna VESTI UBIJENA TRUDNA SLONICA! Lokalci u Indiji joj presudili!

UBIJENA TRUDNA SLONICA! Lokalci u Indiji joj presudili!

0

Stravičan primer zlostavljanja životinje dogodio se u Indiji, u distriktu Malappuram u Kerali. Naime, ubijena je trudna slonica nakon što je pojela ananas u kojem je bio vatromet. Navodno su je time nahranili lokalci, pišu tamošnji mediji. Tragični incident dospeo je u javnost nakon što ga je detaljno opisao jedan šumski rendžer na svom Facebook profilu.

U detaljnom postu na društvenim mrežama otkrio je da je divlja solnica stigla iz šume te je lutala oko obližnjeg sela u potrazi za hranom. Kad je kročila na ulicu Malappurama, lokalci su joj ponudili ananas u kojem je bio vatromet. Voće je eksplodiralo u ustima trudne slonice.

NAKON SMRTI VLASNICE ZAVRŠIO U PRIHVATILIŠTU: Pas dekica ovako provodi poslednje dane!

Šumski rendžer Mohan Krishnan, koji je bio deo tima za brzo spašavanje ove životinje, napisao je na Fejsu što se dogodilo.

“Svima je vjerovala. Kada je pojela ananas, on je eksplodirao. Morala je biti šokirana ne misleći o sebi, već o mladunčetu koje je trebala roditi za 10 do 20 meseci.”

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Eksplozija u njenim ustima teško joj je ozledila jezik i usta. U teškoj muci i gladi hodala je oko sela, ali ništa nije uspela da pojede zbog povreda!

OSTAVLJEN NA MILOST I NEMILOST SLUČAJNIH PROLAZNIKA: Beli nađen na ulici!

Krishnan je dodao: “Nije naudila nijednom ljudskom biću, čak ni kad je trčala ulicama u teškoj muci i boli kroz selo. Nije srušila nijedan dom. To je zato, rekao sam, jer je puna dobrote.”

Krishnan je takođe objavio fotografije trudne slonice koja je na kraju došla do reke Velliyar i tamo ostala. Fotografije pokazuju slonicu uronjenu glavom i do pola tela u reku. Šumski rendžer je objasnio da je to učinila kako muve i ostali insekti ne bi još više iritirali njene povrede.

Čak i nakon što su joj rendžeri dovukli pomoć u obliku druga dva slona koja su je pokušala da je izvuku iz reke, nisu uspeli. Nakon nekoliko sati pokušaja da je spase, na kraju je uginula na tom istom mestu.

Izvor: Index.hr Foto: Mohan Krishnan

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIMA LI KRAJA MALTRETIRANJU? Zavezano mače molilo za POMOĆ!
Sledeći tekstMISLILI SU DA JE MRTAV: Pas pronađen na ulici boji se svega!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime