Naslovna VESTI PSI UDARIO GA JE VOZ: Sve se činilo nemoguće, niko se nije nadao...

UDARIO GA JE VOZ: Sve se činilo nemoguće, niko se nije nadao oporavku, svi su ga otpisali… (VIDEO)

0
udario ga je voz petface

Truper je predivno štene, ali mu se dogodila nesreća. Malo štene je napušteno u parku Hamilton u Ohaju 13. marta. Nakon što su ga ubacili u park štene je doživelo nesreću. Udaro ga je voz i potpuno mu paralizovao zadnji deo tela. Zadnje noge i rep su mu ostale nepokretne i van funkcije, tako da su morale da se amputiraju, poput repa.

Truper je odmah odveden vetrinaru i operisan je na klinici. Zadnje noge i rep su mu morale biti amputirane i tako se došlo dovoljne količine kože za ušivanje ostatka povređenog tela. Takođe, levo oko je moralo biti odstranjeno zbog velikog oštećenja nakon silovitog udara.

PROČITAJTE I:

MILICI JE BILA OTKINUTA NOGA: Trpela je jake bolove i trudila se da izdrži!

Veoma traumatičan i bolan period Truper je prebrodio tako što je bio veseo i znatiželjan. Nije skrivalo uživanje u ljubavi i zagrljajima kojima je bio obasipan svakodnevno, ali je znao i da vrati to dobro. 

Za mesec dana se pas oporavio dobio kolica kako bi mogao da se kreće. Jedna divna fondacija omogućila je da se pas ponovo kreće i uživa u trčkaranju. Svi su ubeđeni da će on imati normalan život i sa ovim povredama, da će živeti bez problema i da će sve biti kako treba.

Kada je sklonište, gde je pas bio smešten podelilo slike i njegovu tužnu priču na Fejsbuku nisu imali ni trunku sumnje da će zainteresovati mnoge da ga udome. On sada čeka dom i svi znaju da će ga naći, da će naći dobre ljude koji će mu pružiti ljubav i dom kakav zaslužuje.

Takođe, postoji još jedna nada, a to je da će Truperova priča podstaći druge da spasavaju životinje i da daju šansku teško povređenim psima.

Ovo je divno i svaka im čast! Želimo Truperu mnogo sreće…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESLADAK: Dečak biciklom pregazio pile, pa ga odmah odneo u bolnicu i ponudio svoj džeparac!
Sledeći tekstVIDEO: Kako su hrabri ljudi spasili macu na mostu Gazela u popodnevnom špicu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime