Naslovna VESTI PSI ŽENA KOJA JE NAPRAVILA ČUDO! Beskućnik i njegov povređen pas dobili pomoć!

ŽENA KOJA JE NAPRAVILA ČUDO! Beskućnik i njegov povređen pas dobili pomoć!

0
Beskućnik i pas

Oni koji nemaju sreće u životu, često najbolje prijatelje dobijaju u onima kojima sudbina isto tako nije bila naklonjena. Priča o beskućniku Stivu entoniju i njegovom vernom psu Riveru govori o čudima i vraća nadu u ljude, slaveći one kojima sopstvena sreća nije uvek na prvom mestu.

Beskućnik i pas

Stiv Entoni je beskućnik već godinama unazad. Život provodi na ulicama ali nije prosjak. Radi kad god neko hoće da mu pokloni poverenje da zaradi nešto novca. Dane i noži na ulici provodi sa svojim odanim psom Riverom. Dele malo dobrog i mnogo lošeg koje koje svakodnevno doživljavaju.

Beskućnik i pas

I kao po onij staroj narodnoj „nesreća nikada ne ide sama“, Stiv se razboleo. Dobio je težak oblik raka kostiju, a pošto je beskućnik nema uslova da se leči. Neposredno pred pošli Božič, zadesila ga je još jedna nesreća. Dok je Stiv radio na jednoj plantaži četinara, Rivera je udario automobil.

Pročitajte i ovo: OSUĐUJU GA JER IMA SRCE I DUŠU! Sveštenik koji je služio misu sa bolesnim psom u naručju na meti kritike!

Vozač koji je udario psa nije se ni osvrnuo ali je žena koja se sledeće našla na mestu gde je ležao pas nije dvoumila. Odmah je zaustavila svoja kola, uzela psa sa puta i prevezla ga do prve veterinarske klinike. Tamo je ispraznila svoj novčanik kako bi platila veterinarima da Riveru spasu život.

Beskućnik i pas

Ustanovljeno je da je Riveru polomljena karlica i da će operacija biti veoma skupa. U međuvremenu, Stiv je stigao do klinike i očajan shvatio da nikada neće moći da skupi novac za lečenje svog najboljeg prijatelja. Dženifer je ponovo odlučila da pomogne. Započela je akciju prikupljanja novca preko društvenih mreća i za samo nekoliko dana prikupljen je iznos od 9.000 dolara.

Pročitajte i ovo: UDARIO GA SAMO MALO! Dve devojčice vriskom spasle nesrećno kuče!

Beskućnik i pas

River je operisan, a Dženifer je preostali novac platila jednom hotelu koji je primio Stiva i Rivera tokom Božićnih praznika. River je dobio priliku da se oporavlja od teške operacije na toplom i udobnom. Stiv, je dobio priliku da malo odahne. Od svakodnevne borbe za svoj i život svog najboljeg prijatelja. Njegova bolest se nažalost i dalje ne leči na odgovarajući način. Njihova zajednička sudbina je za kratko vreme odložena.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDARIO GA SAMO MALO! Dve devojčice vriskom spasle nesrećno kuče!
Sledeći tekstMISLILA DA JE MRTAV! Žena učinila ono što niko nije uradio.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime