Naslovna VESTI PSI Vučkova sudbina: Udario ga je automobil, pao je u komu, ali zahvaljujući...

Vučkova sudbina: Udario ga je automobil, pao je u komu, ali zahvaljujući OVIM LJUDIMA on je živ!

0
Udario petface

Tog dana Vučka je Udario automobil. Povređen, u jako lošem stanju, sati su ga delili od smrti. Na njegovu sreću, to nisu prihvatili volonteri kragujevačkog udruženja „Crvena šapica“, koji su odlučili da se bore za njegov život do poslednjeg trenutka!

– Kada su nam javili da je viđen pas na toj lokaciji, u jako lošem stanju, odmah smo otišli po njega. Prevezli smo ga do veterinara. Na putu do njega, pas se onesvestio i naredna tri dana je bio u komi, prepričava nam Tina iz ovog Udruženja.

Udario petface

Na snimku, veterinar je dijagnostikovao povredu vratnog dela kičme i krvarenje u plućima. Šanse da preživi bile su minimalne. Međutim, OVI DIVNI LJUDI se nisu predavali i uz jake terapije pas je uspeo da se probudi.

Pročitajte još:
KRAGUJEVAC: Zlatu je udarilo 5 automobila u nizu i nijedan nije stao! HITNO treba našu pomoć!

– Dobio je ime Vučko. Zbog udarca je stradao centralni nervni sistem i zato ne može stabilno da stoji. Takođe, se kreće otežano jer gubi ravnotežu. Zbog velikog otoka, nije mogao da drži uspravno glavu, već je vrat morao biti fiksiran imobilizacionom kragnom, kaže nam Tina.

Udario petface

Hrabri Vučko je PREŽIVEO. Sve. Udario ga je automobil, pao je u komu, ali zahvaljujući OVIM LJUDIMA on je živ! Međutim, troškovi njegovog lečenja su ogromni. Zato nam se Tina obratila, kako bi zamolila sve koji su u mogućnosti da im pomognu.

Pročitajte još:
PROKUPLJE: Biljana NIJE DOZVOLILA da se ovaj pas uspava, sada treba našu pomoć!

– Molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu oko troškova njegovog lečenja, stacionara, nabavke vitamina i hrane. Donacije možete uplatiti na žiro-račun broj: 160-419759-53, sa naznakom: za Vučkovo lečenje, Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ”Crvena šapa”, Kragujevac, dodala je!

Ukoliko postoji neko ko bi Vučka primio na privremeni smeštaj, dok lečenje traje, može pisati na stranici Crvena Šapica!

Udario petface

– Mi smo spremni za borbu, ali NAM JE HITNO POTREBAN PRIVREMENI DOM – platićemo 3.000 dinara za čuvanje i obezbediti sve što mu bude potrebno. Vučko je u takvom stanju da ne ustaje, za njega je potrebno jako malo prostora bilo gde, samo da nije napolju, rekla nam je Tina.

Dakle, oni su bili tu kada je Vučkov život visio o koncu. Sada smo potrebni MI da mu isti učinimo boljim i što je najbitnije zdravijim! POMOZIMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom ode bez najboljeg prijatelja – čivave!
Sledeći tekstSLATKIŠ: Ovo je Pui Pui, najstilizovaniji kunić na svetu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime