Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom...

Pit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom ode bez najboljeg prijatelja – čivave!

0
čivave petface

čivave: Da je pas čovekov najbolji prijatelj izlišno je ponavljati. Ova priča ide korak dalje, objašnjavajući da su psi generalno posvećena i požrtvovana bića koja se bez zadrške daju onima koje vole.

Pročitajte još: Fotografija Olivera – čivave koja moli – obišla svet i spasila ga pred eutanaziju!

Tragom priče se selimo u Australiju do jednog prihvatilišta. Jedan pit bul je našao dom i tu ništa nije neobično. Ono što je nesvakidašnje je što on nije želeo da napusti ovo prihvatilište. U stvari, da se preciznije izrazimo, on nije želeo da krene putem svog novog doma bez svog najboljeg prijatelja, jedne čivave.

čivave petface

Koliko god da su se trudili, ni njegovi novi ukućani ni ljudi iz prihvatilišta nisu uspeli da ga nagovore. Na kraju, porodica koja je udomila ovog pit bula mogla je da uradi samo jedno – da udomi i malu čivavu. Na taj način ne samo da nisu stali na put ovom neobičnom prijateljstvu, već su svoj dom oplemenili duplom dozom ljubavi.

Pročitajte još: KAKVA REAKCIJA: Od zbunjenosti do sreće, to su emocije udomljenog psa! (VIDEO)

Kada u svom domu imate pse velike i male rase poput junaka iz naše priče, neophodno je da imate u vidu da se njihova ishrana razlikuje, odnosno da su im nutritivne potrebe drugačije. Imajući u vidu ove specifičnosti, vrhunski stručnjaci iz kompanije Taste of the Wild prilagodili su svoje linije ishrani velikih i malih rasa. Za manje pse, razvijena je linija Appalachian Valley sa mesom divljači i leblebijama. Ona je bogatija antioksidansima, što je posebno važno zbog dužeg životnog veka,  jer se u organizmu malih rasa tokom njihovog dužeg vremenskog perioda nakuplja veći broj slobodnih radikala, koji su veoma štetni za organizam. Ova hrana je svojim oblikom prilagođena vilicama malih pasa, pa se na taj način omogućava pravilno žvakanje i održavanje oralne higijene. Takođe, ova linija je obogaćena vlaknima i korenom cikorije, koji imaju veliku ulogu kod pravilnog rada creva.

čivave taste of the wild petface

Što se tiče velikih rasa, za njih je razvijena linija Pine Forest koja sadrži meso divljači. Pored preukusnih komada mesa,  ova linija takođe pruža savršen balans omega masnih kiselina, mahunarki, voća i proteina.

Svi  sastojci koji su uvršćeni u ove dve linije doprinose tome da je brend Taste of the Wild savršen obrok koji vaši veliki i mali ljubimci i više nego zaslužuju.

Prethodni tekstMOTIVACIJA DANA: Slepa kokoška najbolja je drugarica mnogim životinjama!
Sledeći tekstVučkova sudbina: Udario ga je automobil, pao je u komu, ali zahvaljujući OVIM LJUDIMA on je živ!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime