Naslovna VESTI MAČKE Natašin prijatelj je udomio je macu sa ulice, spasao joj život, sada...

Natašin prijatelj je udomio je macu sa ulice, spasao joj život, sada se moraju rastati – ZAŠTO GA LJUBITELJI ŽIVOTINJA LINČUJU?

0
udomio je macu petface

Kada je bilo pitanje života i smrti, Gaja, Natašin prijatelj, udomio je macu sa ulice! Na ovaj način maca je preživela. Doslovno! Prolazili su meseci, a maca je postala prava mezimica – razmažena, sterilisana, umiljata, i pre svega zdrava 😉

U Gajinom domu, ona je postala glavna zvezda. Navikla se na život sa decom i ljudima, živela je kao kraljica. Nažalost, jednom od ukućana dijagnostikovana je alergija na protein iz mačije dlake, zbog čega mu je zdravlje bilo ugroženo. Teška srca, Gaja ali i ostali članovi porodice morali su da odluče, jednoglasno – macu će pokloniti isključivo nekome ko će je voleti i maziti kao oni.

Pročitajte još:
DIVNA PRIČA: Medena je svakog dana čekala Pavla ispred kapije, a onda su je i UDOMILI!

udomio je macu petface

Gaja je macu mogao da ostavi negde, jednostavno. Ali nije želeo, niti je mogao to da učini. Zamolio je svoju prijateljicu Natašu da mu pomogne da joj pronađu dom, nekoga kod koga će se osećati isto toliko maženo i paženo kao i kod njega.

Pročitajte još:
Ima 90 godina i upravo je UDOMIO jednog psa iz azila!

– Objavila sam oglas u dve grupe, želeći da mu pomognem. Teška srca se odvaja od svoje mace, odnegovane, umiljate i zdrave! Na jednoj grupi su me bukvalno “linčovali”. Uzrok da se maca poklanja zbog zdravstvenog stanja jednog člana porodice u mnogima je probudila NAJGORE! Ispod oglasa su se javili čak i oni koji su predlagali da se izbaci žena kod koje je konstatovana alergija, kako bi se zadržala maca! Nisam mogla a da se ne zapitam: kako smete da osuđujete bilo koga ko poklanja životinju? Ko vam daje pravo? Pri tome, reč je o odnegovanoj životinji (da nije hteo, taj čovek je ne bi ni uzeo, pošto je reč o maci sa ulice koja je dovedena u perfektno stanje – razmažena, sterilisana, vakcinisana i očišćena od parazita)? Ko ste vi da osuđuejte postupak i odluku nekog da pokloni životinju? Odvratno. Osude, propovedi, moralisanje… Sramota, rekla nam je Nataša.

udomio je macu petface

Ostavite svoje moralisanje, kako kaže Nataša, po strani. Ukoliko možete pomozite da se maca udomi. Pomislite da li je ljudima koji je poklanjaju teško? Mogao je da je ostavi na ulici, ali nije. Želelo je da je smesti u topli dom, baš onako kako ju je i pokupio sa ulice i pružio joj novu nadu za životom!

Podelite priču da se maci nađe dom! U pitanju je jednogodišnja trobojka. Ženkica, umiljata, isključivo za boravak u kući ili stanu. Uz nju se poklanjaju i sve njene stvari – transporter, mesto za spavanje, posuda za posip i posip, hrana i igračke.

Telefon je 064 1117794 – Gaja

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOva banka dozvoljava svojim zaposlenima da uzmu bolovanje kad im se razboli kućni ljubimac!
Sledeći tekstNESTVARNO: Ovaj par se venčao u skloništu sa 1.100 napuštenih mačaka! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime