Naslovna VESTI PSI DIVNA PRIČA: Medena je svakog dana čekala Pavla ispred kapije, a onda...

DIVNA PRIČA: Medena je svakog dana čekala Pavla ispred kapije, a onda su je i UDOMILI!

0
UDOMILI petface

Ona je čekala, pokazala vernost, a oni su je UDOMILI! Ovako bi ukratko glasila priča koja nam stiže iz porodice Maglovski. Ali, ona je toliko divna da ćemo vam je prepričati od prvog do poslednjeg dana 😉

Naime, priča nas vodi do opštine Surčin i Malene, tada još uvek neimenovanog psa, koji je živeo na ulici! Mama Aleksandra bi svakog dana vodila dvogodišnjeg sina Pavla u šetnju, a psić bi se pojvaio istog trenutka i priključio im se, prateći dečaka u stopu! I tako iz dana u dan.

Pročitajte još:
Labrador Jedi svakodnevno spašava život sedmogodišnjem dečaku!

UDOMILI petface

– Priča se zove „Naša Medena – ona je izabrala nas, a mi smo je zavoleli“. Govori o vernosti ovog psa, koji je svakog dana ispraćao i dočekivao Pavla iz šetnje, mašući repićem. Rodila se ljubav izmedju dve čiste i drage dušice…jer deca su nevina u svojoj dobroti kao i životinje, za Petface priča Danijela koja nam je poslala ovu prelepu priču!

Pročitajte još:
PAS HEROJ: Udomljeni pit bul spasao život dečaku!

I tako bi kuca, po povratku iz šetnje legla ispred kapije Maglovskih i tu noćila. Čekala je da svane sutrašnji dan i da mali Pavle ponovo krene u šetnju sa mamom..

UDOMILI petface

– Dečak se vezao za svoju novu drugaricu, a i ona za njega! Videvši to, roditelji su odlučili da kujica postane član njihove porodice i da dobije svoje mesto u njihovom domu! UDOMILI su je, a ona je dobila ime Medena, rekla nam je Danijela.

Pavle i Medena su danas nerazdvojni drugari – dane provode u igri i radosti, a roditelji su pokazali i svoju odgovornost tako što su već kontaktirali veterinara i odlučili da Medenu sterilišu!

– Ovim divnim gestom porodica Maglovski je pokazala ljubav prema životinjama, svoju humanost a samim tim i emocionalnu inteligenciju. Pavle i njegov mlađi brat će sigurno izrasti u dobre ljude koji će imati razvijen odnos prema prirodi i životinjama u svom okruženju, rekla nam je Danijela dodavši da ova priča sa happy end-om treba da postane pravi primer svima nama kako da se ophodimo prema onima koji nam pokazuju ovakvu vernost!

DIVNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOko 50 labradora spašeno je iz jedne odgajivačnice gde su držani bez hrane i vode!
Sledeći tekstBEOGRAD: Poklanja se Bambi, pinč star 7 meseci – želite ga?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime