Naslovna VESTI PSI Liju smo pokupili sa ulica Jagodine i doneli u redakciju. UDOMITE JE!

Liju smo pokupili sa ulica Jagodine i doneli u redakciju. UDOMITE JE!

0
UDOMITE petface

Apel da UDOMITE neku od životinja, redovno ćete pročitati u našim tekstovima. Osim što ćete spasiti jedan život, dobićete za uzvrat puno ljubavi, sreće, neizmernog prijatelja i doživotnog poverenja!

E baš takva je Lija, pas kog smo našli na ulici u sred Jagodine. Bilo je očigledno suđeno – mi da odemo na sastanak u ovaj grad Pomoravskog okruga, a onda se baš taj dan pojavi u našoj blizini.

UDOMITE petface

– Pogledala nas je, tužna, promrzla, gladna,.. Ulepljenog krzna i vlažne njuškice. Mislim da je to bilo dovoljno, objasnila nam je koleginica Dragana.

SEKA JE CAR: Seka Aleksić udomila još jedno štene sa ulice – 11. po redu!

UDOMITE petface

Malo je vremena trebalo da se odluče da Liju povedu za Beograd. Stigavši u našu redakciju, jasno je bilo da će se i ostale kolege zaljubiti u nju!

Procedura dobro poznata – očistiti je od buva, okupati i dovesti njeno belo krzno u stanje kakvo i jeste – belo, a ne ulepljeno.

UDOMITE petface

– Dobila je, čini mi se, prvi pravi obrok. Vodu je pila tek kasno uveče. Užasno je bila uplašena u prvih 24 sata. Ali, tu je bila Lila koja je oradila svoje „pseće trikove“, dodala je Dragana!

HVALA VAM: Blekica je postala Novosađanka i maše vam iz porodice Bogojević!

UDOMITE petface

Lija sada izgleda ovako. Po našim proračunima, ona je već odrasla i neće više rasti. Pravi je zvrk, ali ipak najveći deo našeg dana na poslu – ona prespava! Dokaz da se odlično slaže i sa psima, je njena igra sa Lilom, spavanje u Lilinom krevetiću, deljenje hrane i,…

UDOMITE petface

Dobro pogledajte ove okice. Mi nismo ostali imuni na njih i zato je postala Beograđanka. Zato, ukoliko želite psa, preslatkog, umiljatog, zahvalnog – JAVITE NAM SE! Lija vas čeka!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIsidora Bjelica: „Ne pada mi na pamet da te prelepe vintidž bunde bacim u kontejner“!
Sledeći tekstVIDEO: Zuzu prepoznala vlasnike, koji su je ostavili u azilu jer je bila EMOTIVNA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime