Naslovna VESTI PSI HVALA VAM: Blekica je postala Novosađanka i maše vam iz porodice Bogojević!

HVALA VAM: Blekica je postala Novosađanka i maše vam iz porodice Bogojević!

0
Novosađanka petface

Nakon hiljade i hiljade čitanje, šerova i komentara, volje, napora i strpljenja, želimo da vam javimo da je Blekica – štene koje je donešeno u našu redakciju – UDOMLJENA!

Neverovatan splet okolonosti doveo je do toga da je Blekica od danas Novosađanka! 😉

Novosađanka petface

Naime, u redakciju se javila Maja Bogojević iz Novog Sada sa željom da upozna Blekicu i pruži joj dom. A onda, nevervatna priča iz porodice Bogojević. Veliki i strastveni ljubitelji životinja su u svom domu čuvali već nekoliko životinjica.

IZ NAŠE REDAKCIJE: Za 48 sati moramo UDOMITI Blekicu, bar i privremeno!

Ali, pre nekoliko meseci iz njihovog porodičnog dvorišta nestao je pas, maltezer! Potraga za njim trajala je (i dalje traje kako kaže) ali od njega ni traga ni glasa. Tada je Maja odlučila da svojoj deci smanji tugu i bol i udomi jedno maleno mače – Flekicu!

Novosađanka petface

A onda je ugledala naš apel za Blekicu. Odlučila je da svoju novopridošlu drugaricu Flekicu združi sa našim drugarom 🙂 Iste boje i veličine, a ritmičnim imena – Flekica i Blekica!

Blekica se baškari u Marijinom domu i moli vas da je UDOMITE što pre!

Novosađanka petface

I tako je Blekica juče dobila novu ogrlicu, i u novom ruhu krenula put Novog Sada. Vreme je bilo da i ona postane Novosađanka! 😉

Novosađanka petface
Oproštaj od Lile! 🙂

A tamo – pravi mali raj. Oduševljena deca, Flekica i veliko zeleno dvorište! Prava oaza za Blekicu! Nakon upoznavanja sa svojim novim vlasnicima, pozdravili smo se sa Blekicom i poželeli joj godine i godine sreće, ljubavi i nežnosti. Sigurni smo da od divnih Bogojevića ništa manje neće ni dobiti!

SREĆNO, MALIŠANKA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIgrajući Pokemone, ova porodica je pronašla i spasila bigla sa višestrukim povredama!
Sledeći tekstDečak Frenki boluje od retke bolesti pluća, pa su njegovi roditelji nabavili psa koji će mu olakšati život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime