Naslovna VESTI PSI Ugledao je psa u UŽARENOM AUTOMOBILU i učinio sve da ga spasi!

Ugledao je psa u UŽARENOM AUTOMOBILU i učinio sve da ga spasi!

0

Jason Minson već je bio ušao u dvorište kuće u kojoj je radio kada je čuo zvuk udarca koji ga je vratio na ulicu. Da nije bilo prometne nesreće, ne bi satima došao na tu stazu, a tada bi možda bilo i prekasno. Kraj staze je ugledao parkirani auto iz kojeg je virio predivni labrador, prenosi Index.hr.

Kada mu se približio, Minson je shvatio da je psu užasno vruće te da je žedan i iscrpljen. Pozvao je policiju koja je odmah poslala jednu komunalnu policajku da izbavi malenog iz auta. Najprije su mu dali vode, popio je dvije bočice u jednom dahu i bilo je jasno da mora izaći iz tog užarenog vozila.

PROČITAJTE I:

OVO JE PRAVA SRAMOTA: Zavezala psa u komšijskom dvorištu i pobegla!

No prozor nisu mogli spustiti, a policajci su ga još preko telefona upozorili da je razbijanje prozora kažnjivo. No unatoč upozorenju, Minson je razbio prozor i psić je prevezen u obližnje sklonište.

Minson je dobio poziv za sud, ali ne zbog razbijenog prozora, već zbog toga što im je potreban neko ko će svedočiti protiv vlasnika koji je bez razmišljanja ostavio jadnu životinju u toj peći od automobila.

Vrućine će vrlo brzo doći i ako znate da ćete se negde zadržati, bolje je psa ostaviti na sigurnom i hladnom nego ga ostavljati u užarenom vozilu.  

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO JE PRAVA SRAMOTA: Zavezala psa u komšijskom dvorištu i pobegla!
Sledeći tekstKrava je usvojila štence KOJIMA JE UGINULA MAJKA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime