Naslovna VESTI PSI NIŠ: Traga se za osobom sa snimka koja je UKRALA psa Lolu!...

NIŠ: Traga se za osobom sa snimka koja je UKRALA psa Lolu! (VIDEO)

0
UKRALA psa petface

Osoba sa snimka je UKRALA psa Lolu! Ono što ne zna je da je njena fotografija trenutno najserovanija na društvenim mrežama!

– Ovaj psa se izgubio u četvrtak kod hotela „Partizan“ u Niškoj Banji, oko 12h. Vlasnik ovog psa je Ognjanović Tomislav. U pitanju je ženka, mešanac pekinezera i odaziva se na ime Lola. Čipovana je, kaže nam Dušan iz niškog Udruženja „Zoo planet pantelej“.

UKRALA psa petface
Lola

Lolu, koja je nestala, pronašla je žena sa slike, tačnije sa snimka. Odvela ga je u ambulantu „Pet Konba“, kako bi mu proverila čip.

NIŠ: Komšije spasile dva pitbula iz bunara dubokog 18 metara!

– Nakon provere čipa došli su do Tomislava i direktno ga kontaktirali kako bi mu se vratio ljubimac! Osoba sa snimka je ljubazno potvrdila vlasniku, Tomislavu, kako će mu odmah odneti ljubimca i da nema potrebe da on lično dolazi u ambulantu po njega! Nažalost, NIKADA MU NIJE VRATILA PSA, kaže nam Dušan!

UKRALA psa petface

Zahvaljujući doktoru Banetu, vlasnik Tomislav je pregledao snimak sigurnosnih kamera i potvrdio da je to njegov nestali pas, Lola. Naravno, Tomislav je odmah dobio snimak i sada svim silama pokušava da pronađe osobu koja je UKRALA psa!

– Molimo vas podelite video i javite policiji ili Udruženju „Zoo planet pantelej“ bilo koji detalj o osobi sa slike. Hvala, rekao je za kraj Dušan.

Mi želimo da verujemo da osoba sa slike NIJE UKRALA psa, već nije imala vremena da ga odvede vlasniku! Da li ste ih vi videli?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRECI NE PETARDAMA: 5.000 ljubimaca svake godine ugine od srčanog udara!
Sledeći tekstNOVI SAD: Pudla, Đole, je ukradena ISPRED „MAXI“-ja! Vlasnici nude NOVČANU NAGRADU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime