Naslovna VESTI PSI UPOZNAJTE JASMIN! – 50 puta je bila surogat majka!

UPOZNAJTE JASMIN! – 50 puta je bila surogat majka!

0
Jasmin surogat majka

Psi su neverovatni. Ova priča o Jasmin koja je ceo svoj život posvetila pomoći da mnogi napušteni mladunci dobiju majčinsku ljubav potvrđuje tezu onih koji kažu da su psi bolji od mnogih ljudi. Upoznajte Jasmin!

Jasmin surogat majka

Ona je hrt koji nije imao sreće u životu dok nekim čudom nije stigla do jednog prihvatilišta. Kao i svaki odbačeni ulični pas bila je gladna i preplašena. Iako je stigla u prihvatilišten i sklonište za divlje živoinje, ljudi su je prihvatili i dali joj svu moguću pažnju i negu. Uz ljubav i brigu, Jasmin se oporavila.

Pročitajte i ovo: SADA JE DOBRO! – Tresao se od straha jer je bio sam i odbačen.

Sedmogodišnja Jasmin trenutno brine o sićušnoj Brambl. Lane, staro svega 11 nedelja pronašeno je bez svesti na jednom obližnjem polju Jasmin je Brambl odmah prihvatila i stara se da dobije nežnost, ljubav, toplotu koja joj nedostaje zbog odustva majke.

Jasmin surogat majka

Jasmin ima puno iskustva u brizi tuđih mladunaca. Do sada je odnegovala 5 lisičića, 4 mladunca jazavaca, 15 pilića, osam zamoraca, dva šteneta i čak 15 zečeva. Nikada nije pravila razliku među vrstama. Svako mladunče je prihvatila kao svoje i brinula se o njima pomažući osoblju da ih održi u životu.

Jasmin surogat majka

Pročitajte i ovo: SMRT NA ULICI! – Štene bez nade je sedelo pored mrtve majke.

Pored drugih životinja, Jasmin je izuzetno nežna i prema deci. Njenu srećnu porodicu i najbolje drugare sačinjavaju ulični psi Tobi i Lejkland, srndać Brambl, odbačeni kunić, sova Skaj…

Pa eto, zar psi nisu neverovatni?

Izvor: dailymail.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSMRT NA ULICI! – Štene bez nade je sedelo pored mrtve majke.
Sledeći tekstKANELO – PAS NEVEROVATNE VERNOSTI – Do smrti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime