Naslovna VESTI PSI VLASNIČKI PAS upucan u Kraljevu! (VIDEO)

VLASNIČKI PAS upucan u Kraljevu! (VIDEO)

0
upucan pas

Jeziva scena u centru grada u sred dana. Crni mešanac ležao je i tresao se na putu pored trotoara, bez mogućnosti da ustane. Danijeli Jović, koja brine o velikom broju pasa u tom gradu, javljeno je za ovog nesrećnog mešanca i ona je, kao i obično, otišla po psa i odvela ga kod veterinara.

A na pregledu neprijatna iznenađenja. Ovaj pas ne samo da nije udaren, već je upucan vazdušnom puškom. Na rentgenskom snimku se jasno vidi dijabola koja je ostala u telu, a pas je bio pod temperaturom, što jasno ukazuje da je u tom stanju bio neko vreme. Kod veterinara je očitan i čip i ustanovljeno je da je pas vlasnički.

upucan pas

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Vlasniku je odmah javljeno da je njegov ljubimac nađen i očigledno potresen čovek odmah je došao u vet ambulantu. Pas je inače ljubac vlasnika lokalne perionice i veoma je poznat u tom kraju, svi ga maze i niko nikada nije bio grub prema njemu. Inače, usvojen je iz lokalnog azila, a čovek koji ga je usvojio veoma vodi računa o njemu – redovno ga vakciniše, voli, mazi i vodi svakodnevno na posao. Tog dana kada se nesrećni slučaj desio, video je da ga nema u perionici, ali je smatrao da je psić otišao u šetnju po komšiluku.

upucan pas

TUGA: Zbogom mališa, pridruži se svojoj BRAĆI I SESTRAMA NA NEBU!!

Za sada pas je u stacionaru kod veterinara, gde se oporavlja i čeka da mu se stanje stabilizuje, nakon čega će veterinari odlučiti da li je potrebno da ide na operaciju ili ne. Još jedan slučaj užasnog zlostavljanja nad psom koji apsolutno nikome ništa loše nije uradio. Apelujemo na sve koji su eventualno nešto videli ili imaju informacije o ovom slučaju da se jave Danijeli kako bi ceo slučaj bio prijavljen policiji.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, foto: Danijela Jović

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHIT „KUHINJSKE“ MODNE PISTE – VELIČANSTVENI crni mačak pokazuje kako se treba ponašati na MODNIM PISTAMA (Video)
Sledeći tekstVELIKI POŽAR PROGUTAO VIŠE OD DVADESET OBJEKATA: Pretužna reakcija psa koji je izgubio dom (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime