Naslovna VESTI MAČKE UŽAS ZA LAJK I ŠER? Tinejdžeri su ubili mače, NASMEJANI a onda...

UŽAS ZA LAJK I ŠER? Tinejdžeri su ubili mače, NASMEJANI a onda nastavili kao da se ništa nije desilo!

1

Dva tinejdžera iz Leskovca su juče mače tresnuli o zemlju, nasmejali se u kameru, seli na bajs i uz “pobednički” pozdrav video postavili na mreže.

Nakon objave snimka, ljudi satima nisu mogli da se sastave. Dva tinejdžera uzela su nedužno, živo biće, tresnula ga o zemlju, sve to snimala, postavila na instagram i otišla u školu… Nastavila dalje kao da se ništa nije desilo.

ULIČNI PAS PREKINUO PREDSTAVU kako bi POMOGAO “povređenom” neznancu! (VIDEO)

Da li je želja da se postane viralan, da se ima što više lajkova, komentara, dovela do ovog stanja? Da li su ova dva dečaka svesna šta su uradila i koliko problema kako sebi, tako i svojim porodicama napravila? A zbog čega? Sve zbog tog ČUVENOG lajka!

Kome oni takvi, sa takvim, monstruoznim postupcima žele da se svide? Čije odobravanje traže, po čemu oni žele da budu zapaženi, popularni, glavni u društvu?

Jedan sat života psa na lancu – pakao koji ne biste poželeli ni najvećem neprijatelju!

Ovaj svet se izopačio totalno! Moralne vrednosti su na nuli! Nekada si se trudio da budeš najbolji u razredu tako što sedneš, učiš, uspehom pokažeš koliko si vredan. Ističeš se tako što pobeđuješ na brojnim takmičenjima i imaš diploma koje ne možeš više ni da prebrojiš! Ističeš se tako što recituješ poeziju svojoj simpatiji, doneseš joj ružu, daš joj ruku da preskoči baru… Da, to su bile vrednosti koje su se cenile!

Nije bilo Fejsbuka, nije bilo Instagrama, nikoga nije zanimalo šta jedeš, piješ, gde se oblačiš, već kakav si čovek prema svom bližem ali i daljem okruženju!

U psihijatriji i psihologiji zlostavljanje životinja je značajan indikator agresivnog ponašanja, nekih psihijatrijskih bolesti i poremećaja, tvrde stručnjaci.

Zlostavljanje životinja je samo vrh ledenog brega različitih oblika agresivnog i destruktivnog ponašanja! Osobe koje zlostavljaju životinje su pet puta su više sklonije nasilju nad ljudima! Šta da očekujemo od njih dvojice kada porastu?

Da li ćemo da krivimo roditelje, sredinu, vreme ili ćemo da počnemo da edukujemo i sankcionišemo ovakvo ponašanje? Skrećemo pogled, ignorišemo nasilje, pravimo se gluvi. Ne želimo da nas potresa. Užas za lajk i šer… Jezivost i monstruoznost na sve strane… A mi i dalje samo sedimo za tastaturom i pišemo uvredljive komentare…

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVAJ MAČAK PO CEO DAN SPAVA: Njegove pospane fotke pravi su HIT na društvenim mrežama! (FOTO)
Sledeći tekstNOVI DETALJI UŽASNOG ZLOSTAVLJANJA U NIŠU: Nasilnica će proći NEKAŽNJENO? Evo i zašto!

1 KOMENTAR

  1. Sve to u rudnik treba poslati da rade da ne vide bela dana. Toliko izopacenosti da je krajnje vreme da se takvi kaznjavaju teskim fizickim radom da im ne padaju takve bolesne ideje

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime