Naslovna VESTI PSI UŽASNO UBISTVO – PRIPITI LOVAC PUCAO IZ MAGNUMA U PSA! Balto nije...

UŽASNO UBISTVO – PRIPITI LOVAC PUCAO IZ MAGNUMA U PSA! Balto nije preživeo

0
Pripiti lovac pucao

Trogodišnjeg ljubimca, retrivera Balta iz čiste obesti je ubio pripiti lovac i to naočigled žene koja se šetala sa svojim psom. Kada je ispalio hitac, odvukao je telo nesrećnog psa i bacio ga u obližnje grmlje kraj puta.

Žena, kojoj se Balto pridružio u šetnji, što je inače često radio odmah je pozvala vlasnike i policiju. Ispričala je da je čovek naišao svojim automobilom, zaustavio se, izašao i odmah pucao u psa. Potom je odvukao telo i bacio ga kraj puta. Vlasnik se veoma brzo pojavio na licu mesta, našao Balta u grmlju i odvezao ga veterinaru. Činilo se da je jadni pas ipak imao sreće. Metak koji je ispaljen sa namerom da ga ubije za malo je promašio srce. Međutim, posle tri dana velike borbe veterinara, Balto je izgubio bitku, uginuo je.

Pripiti lovac pucao

JEDAN DAN RAJA ZA PSE – Jedno mesto na svetu ima praznik pasa!

Policija je za sada odradila svoje. Vrlo brzo su posle dojave došli i pretresli kuću čoveka za kojeg je utvrđeno da je u trenutku počinjenog nedela imao 0,78 promila alkohola u krvi. Oduzeto mu je svo oružje i priveden je na ispitivanje. Podneta je prijava za krivično delo ubijanja ili mučenja životinja. Naravno postavlja se i pitanje zakonitosti nošenja oružja kojim je učinio ubistvo.

Pripiti lovac pucao

POŽAREVAC DONEO ODLUKU KOJA JE RAZBESNELA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA!

Porodica Puljak iz Trškog Vrha kraj Krapine je potpuno skrhana zbog gubitka ljubimca. Balto je zapravo bio ljubimac 12-togodišnje ćerke kojoj je deda poklonio psa. Svi u okolini su zgroženi. Balto je bio ljubimac cele ulice, druželjubiv, umiljat i veoma drag pas.

Pripiti lovac pucao

Pored sve tragedije, u ovu priču se uključilo i Lovačko društvo kojem pripada čovek koji je ubio Balta. Predsednik ovog društva, koji je inače stric Baltovog vlasnika nema ni jednu reč osude za delo koje je učinio pripiti „lovac“. Izjavio je da ga ne zanimaju zakoni koji štite pse već samo zakoni o lovstvu. Prema njegovom tumačenju lovci imaju pravo da ubiju pse lutalice koji se nalaze na teritoriji lovačkog društva. To opravdava nepotvrđenim slučajevima da psi ubijaju srne u lovištu. Pored toga, kaže i da bi zabranio držanje pasa po stanovima, a da se u ovom slučaju radi o ubijanju iz „milosrđa“. Da li treba išta više reći?

Izvor:  nizagorjemalo.hr Foto: Ilustracija

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOŽAREVAC DONEO ODLUKU KOJA JE RAZBESNELA VLASNIKE KUĆNIH LJUBIMACA!
Sledeći tekstTRAGIČNA HRABROST – Mačak Artur spasao decu od smrtonosne zmije

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime