Naslovna VESTI PSI UZEO STVAR U SVOJE ŠAPE: Ovaj pas voli da pruži šapu onima...

UZEO STVAR U SVOJE ŠAPE: Ovaj pas voli da pruži šapu onima koji zastanu pored njegovog boksa

0
uzeo u svoje šape, petface

Činjenica je da životinje ne vole da su zarobljene u boksevima odgajivačnica ili skloništa. Ograničeno mesto za igru i život i nedostatak ljubavi i pažnje mogu negativno uticati na njihovo mentalno i fizičko zdravlje.

Zbog svega ovoga, skloništa se trude da ljubimce što pre udome, kako bi dobili ljubav i pažnju koja im je potrebna. Ipak, neki odluče da stvar uzmu u svoje šape i učine sve kako bi pridobili pažnju i dobili svoju novu porodicu.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Jedan od takvih je i Spek, koji je postao poznat po tome što voli da se drži za ruke sa onima koji prođu pored njegovog boksa.

Spek ima oko dve godine i prethodni vlasnik ga je doneo u prihvatilište, jer više nije bio u mogućnosti da brine o njemu. Od tada, svaki put kada neko prođe pored njegovog boksa, on pruža šapu kako bi se pozdravio i dobio malo pažnje.

On odlično zna kako da vas privuče i da vam se umili, tako da istog trenutka postaje drag. Pružanje ruke njega čini veoma srećnim, a još je srećniji ako ga počeškate po stomaku. On je jednostavno davao sve od sebe da dobije novi dom.

Malo nakon što je internetom počeo da kruži snimak ovog preslatkog psa koji pruža šapu, mnogi ljudi su se javili da ga udome. Neki su čak i slali poklone poput hrane i opreme za pse u sklonište.

Konačno, uspeli su da nađu Speku idealnu porodicu koja živi na velikom imanju, gde će moći da uživa u slobodi, trčanju i valjanju po travi. Tako se sav Spekov trud isplatio i dobio je baš ono što i zaslužuje.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPUCAN PAS U BORČI:  Psi na meti nepoznatog napadača! (VIDEO)
Sledeći tekstMAČKE U TURSKOJ: Turci brinu o uličnim mačkama i za vreme epidemije (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime