Naslovna VESTI PSI VARVARSKI PRETUKAO I UBIO PSA: Uhapšen muškarac koji je udarcima na 25...

VARVARSKI PRETUKAO I UBIO PSA: Uhapšen muškarac koji je udarcima na 25 mesta polomio rebra svom psu

0
varvarski pretukao psa

Čovek koji je ubio psa tako što mu je naneo neke od najgorih povreda za koje smo čuli uhapšen je i zatvoren. Na sudu se saznalo za dugu istoriju mučenja i zlostavljanja koje je sprovodio Endrju MekKai sprovodio nad nesrećnim psom.

varvarski pretukao psa

Ovaj nečovek je odveo svog psa Bonza kod veterinara i tražio pomoć, objašnjavajući da se spotakao i pao na psa. Pas je bio u lošem stanju, gotovo da nije disao i bio je u velikim bolovima. Veterinar koji je očajnički pokušavao da pomogne Bonzu i da ga oživi nije uspeo. Bonzo je uginuo na njegovim rukama.

Pročitajte i ovo: POTRESNO I STRAŠNO: Žrtve i spasioci životinja u velikim požarima u bratskoj Grčkoj. Evo kako možemo da pomognemo.

Odmah je posumnjao u priču vlasnika i slučaj prijavio službi RSPCA. Daljna istraga je dovela do stravičnih otkrića. Na suđenju su izneti dokazi koji svedoče o užasnom zlostavljanju koje je pretrpeo Bonzo i koje je dovelo do njegove smrti. Rendgnski snimak grudi nesrećnog psa je pokazivao brojne prelome koje veterinari gotovo da nisu mogli ni da prebroje.

varvarski pretukao psa

Veštačenjem je utvrđeno da je imao 25 preloma koji su nastali udarcima tupog predmeta. Takođe je utvrđeno da su prelomi nastali u najmanje 4 odvojena slučaja u kraćem vremenskom periodu. Sam MekKai je tokom istrage tvrdio da se Bonzo povredio dok je trčao kroz gusto žbunje!

pretukao i ubio psa

Pročitajte i ovo: OVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN: 10 godina štedeo novac kako bi kupio vozilo za hitnu pomoć napuštenim životinjama.

Sudija je MekKaija i njegovu partnerku Nikol Logan proglasio krivima za četriri tačke optužbe. On je osuđen na 18 nedelja zatvora a ona na 12 nedelja uslovno na godinu dana. Oboma je zabranjeno držanje životinja na period od 10 godina.

pretukao i ubio psa

Inspektor RSPCA koji je vodio istragu i učestvovao na suđenju je izjavio: „ Povrede koje je pretrpeo Bonzo su najgore koje sam ikada video. Sliku njegovog slomljenog tela dugo ću pamtiti.“

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN: 10 godina štedeo novac kako bi kupio vozilo za hitnu pomoć napuštenim životinjama.
Sledeći tekstŽENA MONSTRUM: Polomila mu noge i živog sahranila malenog pomeranca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime