Naslovna VESTI PSI DAME, SAMO ZA VAS: Vatrogasci pozirali sa štencima kako bi prikupili novac...

DAME, SAMO ZA VAS: Vatrogasci pozirali sa štencima kako bi prikupili novac za bolesnu decu i životinje!

0
vatrogasci petface

Kalendar vatrogasaca koji se jednom godišnje objavljuje u Australiji, ove godine je bogatiji za nekoliko preslatkih detalja. U pitanju su štenci koji poziraju zajedno sa vatrogascima, a kako to izgleda, savetujemo vam da se uverite sami.

Pročitajte još: ZRENJANIN: Vatrogasci spasili mačku koja se zaglavila u oluku!

Za snimanje kalendara za narednu 2017. godinu, organizatori su se i više nego potrudili. Naime, pored toga što su na jednom mestu okupili najzgodnije i najlepše vatrogace sa čitavog kontinenta, oni su se postarali i za još jedan interesantan detalj. Ili bolje da kažemo, više pufnastih i medenih detalja.

vatrogasci petface

Prema zvaničnoj Facebook stranici Godišnjeg kalendara vatrogasaca, na ovaj potez organizatori su se odlučili iz više, nadasve humanih razloga. Naime, kao i svake godine, predviđeno je da prihod od prodaje kalendara bude prosleđen dečijoj bolnici Foundation Burns Unit, ali i drugim regionalnim dobrotvornim organizacijama. Pored toga, deo prihoda biće namenjen i Kraljevskom društvu za sprečavanje okrutnosi nad životinjama (RSCPA). To naravno objašnjava prisustvo ovih četvoronožnih mališana. Inače, svi oni su nedavno pronašli svoje domove, a organizatori su zamolili njihove nove vlasnike da njihovi ljubimci učestvuju u fotografisanju. Sada oni poziraju za sve svoje napuštene i zlostavlje drugare.

Pročitajte još: SUPERHEROJI: Radnici „Kolubare“ i vatrogasci spasili zarobljenog psa i dali mu ime Miljan!

Ko se bolje snašao pred objektivom fotogafa, prosudite sami. Osećamo obavezu da vas upozorimo da će vas fotografije na vas ostaviti i više nego upečatljiv utisak.

GALERIJA u kojoj vatrogaci poziraju sa štencima:

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHVALA TI: Veterinar teši operisanog psa, tako što ga drži u naručju i pevuši mu! (VIDEO)
Sledeći tekstPRIČA KAO IZ FILMA: Pas čuvao povređenu drugaricu i donosio joj hranu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime