Naslovna VESTI PSI HVALA TI: Veterinar teši operisanog psa, tako što ga drži u naručju...

HVALA TI: Veterinar teši operisanog psa, tako što ga drži u naručju i pevuši mu! (VIDEO)

0
veterinar petface

Veterinar u životu svakog povređenog psa prestavlja tračak nade za životom! Ali, ovakav veterinar je postao sinonim posvećenosti i ljubavi prema svojim pacijentima!

Naime, priča nas vodi do “BARCS Animal Shelter“ u Baltimoru, gde je jedan njihov stanovnik morao na hitnu operaciju! Pod anestezijom, pas po imenu Miša čudno se osećao – podrhtavao je i davao jasne znake straha!

Na njegovu sreću, dospeo je u ruke Dennisa Mosesa koji ga je uzeo u svoje naručje, tešio i tako mu olakšao stresne trenutke!

Pročitajte još:
Veterinar je smirio preplašenog psa, tako što je ušao u njegov boks i podelio obrok sa njim!

– Počeo sam da joj šapućem i pevušim, rekao je Moses za „Dodo“.

veterinar petface

– Ako ste ikada imali neku operaciju, onda znate kakav je osećaj kada se probudite, a niste sigurni gde ste. To je strašna stvar, kako za ljude tako i za pse, posebno za one koji žive u skloništima, dodao je on!

U videu se čuje kako Miša u konfuziji nešto „uzvikuje“, a ovaj divni veterinar olakšava njene boli i cviljenje, tiho joj pevušeći.

Pročitajte još:
JOVANA (17): Veterinar mi je rekao da ga uspavam, a on mi je pogledom rekao „SPASI ME, MOLIM TE“!

Na pitanje koju je pesmu odabrao, Moses je kroz smeh odgovorio: „Ten Little Froggies“ to je pesma koju sam kao mali pevao sa sestrom“.

Moses nije znao odakle Miša dolazi. Toliko mnogo pasa prođe kroz njegove ruke u toku dana, da jednostavno ne zna svakom „biografiju“! On se samo fokusira na operaciju, kako bi bio siguran da je uradio pravu stvar!

Miša je u ovom trenutku imala između 12 i 16 nedelja, a u sklonište je stigla verovatno kao zalutala ili ju je prethodni vlasnik tamo ostavio! U svakom sučaju ovo je sada sve daleko iza nje, jer je Miša u četvrtak otišla u svoj novi dom!

Divno je videti kako veterinar radi svoj posao sa toliko posevećenosti, pogotovu kada su napuštene i preplašene životinje u pitanju!

DIVNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJSREĆNIJE MESTO NA SVETU: Ovde mace žive sa ponijem i ostalim životinjama!
Sledeći tekstDAME, SAMO ZA VAS: Vatrogasci pozirali sa štencima kako bi prikupili novac za bolesnu decu i životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime