Naslovna VESTI PSI BRAVO: Svi fudbaleri ovog engleskog kluba postali vegani – „previše volimo životinje“!

BRAVO: Svi fudbaleri ovog engleskog kluba postali vegani – „previše volimo životinje“!

0
vegani petface

Vegani su ljudi koji su sa menija POTPUNO isključili meso. Njihova ishrana zasniva se na žitaricama, mahunarkama, voću i povrću. Oni, takođe, ne nose odeću od krzna, vune, kostiju, kože, korala, bisera niti bilo kojih drugih materijala životinjskog porekla, a mnogi izbegavaju i proizvode testirane na životinjama.

BRAVO: Fudbaleri na utakmicu izašli sa psima kako bi podstakli udomljavanje! (VIDEO)

Složni u odluci da postanu vegani pre nekoliko dana bili su i fudbaleri jednog engleskog kluba – Forest Green Rovers. Naime, kako kažu, u ovoj odluci znatno im je pomogao predsednik kluba, Dale Vince, koji je pionir u širenju veganskog stila života!

vegani petface– Tipična hrana fudbalera je odvratna, a burgeri su posebno grozni. To su zapravo najgori delovi životinje, koji su jeftino smeće. Zamenili smo ih sa visoko kvalitetnom hranom na biljnoj osnovi, rekao je Vince, koji tvrdi kako njegovi igrači sada postižu bolje rezultate i što je najbitnije mnogo manje povreda tokom čitave sezone!

BRAVO: Beskućnik (35) spavao je ispred fudbalskog stadiona sa psom, a onda su došli divni ljudi!

Inače, statistike kažu da je u poslednjih deset godina došlo do povećanja broj vegana u Velikoj Britaniji, za čak 360%. Veganstvo je u ovom delu sveta polako postalo „mainstream“.

Članovi ovog fudbalskog kluba vegani su periodično postajali vegani od 2014. godine, a sada nakon nešto više od dve godine, nema fudbalera koji jede životinje!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLusi je UDOMLJENA, ali nije želela da napusti azil bez Sali!
Sledeći tekstVIDEO: Izvukli psa iz rupe duboke 60 metara!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime