Naslovna VESTI PSI Jazavičarka Vejni premešta krevet kako se njena porodica pomera

Jazavičarka Vejni premešta krevet kako se njena porodica pomera

0

Vejni ima 12 godina i u istoj porodici je otkako je bila štene. Veoma je lojalna i puna ljubavi, a sve što želi, osim mnogo hrane, jeste da bude u blizini svoje porodice. Takođe, nije čudno ni da se uvredi, ukoliko oni ne žele da budu svake sekunde u njenom društvu.

vejni petface– Ona je prava prgavica. Ima stav i ako oseti da ćeš uskoro da kreneš u drugu prostoriju, otići će za tobom i sešće naspram tebe okrenutih leđa kako bi ti pokazala da je ljuta. Ali, između ostalog i obožava se mazi. Jedina stvar na svetu bez koje ne može jeste da sedi kod svojih najdražih prijatelja u krilu, kaže Ru Hart, Vejnina „sestra“.

S obzirom na to da Vejni stalno mora da bude sa nekim članom porodice, ima čak tri kreveta u kući: jedan u kuhinji, jedan u „maminoj“ i jedan u „sestrinoj“ sobi.

Pročitajte još: 

Čist luksuz: Pudle uživaju u ručno pravljenim krevetima za lutke

U kući postoji dovoljno mekanih površina na kojima može da spava, ali ponekada, ukoliko te površine nisu dovoljno blizu članova njene porodice, ova mala jazavičarka će otići korak dalje.

Nekoliko puta nedeljno, kada Vejni odluči da mora da bude baš kod nogu svoje „sestre“ ili joj je potreban određen krevet kako bi joj bilo udobno, ona nosi krevet od jedne prostorije do druge, SASVIM SAMA!

vejni petface– Veći deo puta joj ide odlično, ali čim dođe do tepiha, ne može više da vuče svoj krevetić, pa joj ja pomognem u preostalom delu puta, zaključuje Ru.

Onda kada je njen krevet namešten, Vejni se ušuška spokojno, znajući da će videti člana porodice kada pogleda gore, a i da će dobiti usput i češkanje.

Pročitajte još:

Izbacila muža iz kreveta, kako bi njihova čivava Tili imala više mesta!

Sve što je zapravo potrebno Vejni jeste mekano mesto za odmor i stalna ljubav porodice! A na svu sreću po nju, njena porodica je i spremna to da joj pruži.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGospođica Marcela je i zvanično najlepši mešanac u Srbiji!
Sledeći tekstPoslednji živi beli nosorog na svetu biće uspavan?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime