Naslovna VESTI PSI Gospođica Marcela je i zvanično najlepši mešanac u Srbiji!

Gospođica Marcela je i zvanično najlepši mešanac u Srbiji!

0

Od nedelje, 4. marta 2018. godine, Beograd je bogatiji za najlepšeg mešaca po imenu Marcela! 😉 Naime, 13. put po redu, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizovala je Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca, uz podršku Kinološkog saveza i pomoć volontera, a pod sloganom “Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti”.

Marcela petface

Osim najlepšeg mešanca, žiri je izabrao i najkicoša – psa po imenu Boža Ajnštajn, zatim najglasnijeg psa – Pabla, naumiljatiju mešanku – Sladak, najčupavijeg – Medu ili pak najtalentovanijeg mešanca – Peru, psa koji ima trik ispod šape i zna to da pokaže!

SLAVIMO: Danas je dan mešanaca – evo zašto ih toliko volimo!

Bilo je čak 12 zabavnih kategorija, sve dok žiri na teškim mukama nije odabrao NAJMEŠANCA – psa sa najposebnijim šarmom koji predstavlja izložbu u malom. Ovu titulu dobila je Marcela, belo –narandžasta lepotica sa čupavim repom. 

Marcela petface

– Važno je napomenuti da je ovo bila jedna revija šarma, gde nije najvažnije bilo odneti titulu, već učestvovati. Ove godine organizovali smo prvi u nizu susreta dece, koja sakupljaju sličice albuma “Misija prijatelja životinja”. Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom “sličica koje pomažu životinjama” deca i njihovi roditelji obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije, rekli su predstavnici Orce.

PIROT: Boško, mešanac, nakon smrti vlasnika čekao ga na pragu vikendice POLA GODINE!

Marcela petface

Ovogodišnju izložbu organizovali su pod sloganom „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime su još jednom želeli da ukažu koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknu buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje baš napuštenog mešanca.

Marcela petface

BRAVO SVIMAAAA!

Marcela petface

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.