Naslovna VESTI PSI Gospođica Marcela je i zvanično najlepši mešanac u Srbiji!

Gospođica Marcela je i zvanično najlepši mešanac u Srbiji!

0

Od nedelje, 4. marta 2018. godine, Beograd je bogatiji za najlepšeg mešaca po imenu Marcela! 😉 Naime, 13. put po redu, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizovala je Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca, uz podršku Kinološkog saveza i pomoć volontera, a pod sloganom “Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti”.

Marcela petface

Osim najlepšeg mešanca, žiri je izabrao i najkicoša – psa po imenu Boža Ajnštajn, zatim najglasnijeg psa – Pabla, naumiljatiju mešanku – Sladak, najčupavijeg – Medu ili pak najtalentovanijeg mešanca – Peru, psa koji ima trik ispod šape i zna to da pokaže!

SLAVIMO: Danas je dan mešanaca – evo zašto ih toliko volimo!

Bilo je čak 12 zabavnih kategorija, sve dok žiri na teškim mukama nije odabrao NAJMEŠANCA – psa sa najposebnijim šarmom koji predstavlja izložbu u malom. Ovu titulu dobila je Marcela, belo –narandžasta lepotica sa čupavim repom. 

Marcela petface

– Važno je napomenuti da je ovo bila jedna revija šarma, gde nije najvažnije bilo odneti titulu, već učestvovati. Ove godine organizovali smo prvi u nizu susreta dece, koja sakupljaju sličice albuma “Misija prijatelja životinja”. Kroz album, mališani na zabavan i edukativan način uče o životinjama, prirodi i njihovoj zaštiti, a kupovinom “sličica koje pomažu životinjama” deca i njihovi roditelji obezbeđuju 100.000 obroka za životinje kojima je to najpotrebnije, rekli su predstavnici Orce.

PIROT: Boško, mešanac, nakon smrti vlasnika čekao ga na pragu vikendice POLA GODINE!

Marcela petface

Ovogodišnju izložbu organizovali su pod sloganom „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime su još jednom želeli da ukažu koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstaknu buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje baš napuštenog mešanca.

Marcela petface

BRAVO SVIMAAAA!

Marcela petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.