Naslovna VESTI PSI Veterinar je smirio preplašenog psa, tako što je ušao u njegov boks...

Veterinar je smirio preplašenog psa, tako što je ušao u njegov boks i podelio obrok sa njim!

1
veterinar petface

U videu koji je nedavno postavljen na internetu imamo prilike da vidimo veterinara koji deli svoj obrok sa psom. On na ovaj način pokušava da slomi oklop koji je on postavio oko svog malog srca u periodu kada je bio sam i napušten. Ovo je svetli primer časnog i humanog obavljanja veterinarskog poziva, a njegov humani gest je nagrađen višemilionskim pregledima.

Pročitajte još: Pas Šavi prešla 300 kilometara kako bi pronašla Ninu, veterinarku koja mu je spasila život!

Štene Grejsi je pre nekoliko nedelja ostavljeno pored jednog puta i tada je delovalo da nema mnogo sreće u životu. Ipak, kada je naišao veterinar Endi Matis, njena situacija se promenila iz korena.Ovaj plemeniti doktor radi u okviru Granite Hills Animal Care u Džordžiji i kada je ugledao ovo uplašeno i bolesno štene, nakon malog premišljanja odlučio je da svom snagom i znanjem bori za njen život. On je prevazišao napore da ovoj kuji omogući sve kako bi se ona oporavila. Pored toga što je imala tegobe sa matericom, najveći problemi odnosili su se na njen strah i nepoverljivost prema ljudima.

veterinar petface

Nakon što je uvideo u čemu je najvaći problem njegove male pacijentkinje, doktor Matis je odlučio da to promeni zauvek. On je ušao u boks u kojem se nalazila Grejsi, noseći obrok za nju i njega. Seo je i počeo da jede. Kujica je na početku videa i više nego stidljiva, ali nakon izvesnog vremena, ona se opušta i počinje da jede doktoru iz ruke. Ovaj snimak je na Facebook-u  zabeležio preko šest miliona pregleda i to za samo desetak dana od kada je postavljen.

Pročitajte još: Nakon spasavanja, OVA maca je zaplakala kod veterinara! (VIDEO)

Inače, Grejsi je u ovu kliniku dovedena 29. januara:

Bila je ostavljena usred nedođije, a pošto je nosila je ogrlicu i bilo je jasno da je neko želeo da je se reši. Imala je duplo manje kilograma nego sadaImao sam dve opcije. Da je odmah uspavamo ili da probamo da je spasemo. Pitao sam ljude na Facebook-u za savet i svi su rekli “pokušaj”.

veterinar petface

Doktor Matis sada radi na njenoj socijalizaciji i pripremama za udomljavanje:

Izvukli smo je iz njene zone komfora, ne bi li se malo opustila u prisustvu ljudi. Ovde postoji mnogo pasa koji su poput Grejsi. Deljenjem ove priče, podiže se i svest o svima ostalima koji su u njenoj situaciji, a kojima treba dom, rekao je Endi Matis.

Pročitajte još: JAO VETERINAR: Kada kažeš VETERINAR, ljubimci ovako REAGUJU! (FOTO)

Mi se nadamo da će Grejsi uskoro pronaći dom i nekoga da zauvek brine o njoj.

Pogledajte ovaj emotivni VIDEO: 
 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDžon Ledžend je priredio venčanje svojim psima, a razlog je humane prirode!
Sledeći tekstTERAPIJA LJUBAVLJU: Pas će vas osloboditi depresije i „vratiti u život“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime