Naslovna VESTI PSI Džon Ledžend je priredio venčanje svojim psima, a razlog je humane prirode!

Džon Ledžend je priredio venčanje svojim psima, a razlog je humane prirode!

2
venčanje petface

Ne postoji ženska osoba na ovom svetu koja nije bar jednom zamišljala svoje venčanje. Neizostavan deo maštanja na ovu temu je i trenutak kada se pojavljuje poznati pevač da otpeva omiljenu pesmu zaljubljenog para. To se nedavno i desilo, samo što su venčanje iz bajke doživela dva zaljubljena psa.

Pročitajte još:

LJUBAVNA BAJKA: Ebi i Zevs, dva pit bula, svoju vezu krunisali su brakom (VIDEO)

Da li postoji slađi prizor od  venčanja dva psa kojima na ceremoniji peva Džon Ledžend svoju najpopularniju pesmu “All of me”?! Da ništa nismo izmislili pokazuje sledeći video, a verujemo da ćete se istopiti od miline. Pored savršenih tonova ove pesme, Pippa i Paddy, dva zaljubljena psa, imali su prilike da uživaju i u torti i laticama ruža.

venčanje petface

Ako ste mislili bolje od ovoga ne može, prevarili ste se. Naime, Džon je u saradnji sa Omaze i njegovom sopstvenom agencijom Show me Kampaign, ovaj koncert organizovao iz jednog pre svega plemenitog cilja. Naime, ideja je da se na ovaj način motivišu ljudi da se uključe u jedan humani poduhvat. Ideja njegove fondacije i kuće Omaze, je da ovaj video posluži kao reklama za sve one koji žele da im Džon zapeva na venčanju ili bilo kojoj proslavi. Naime, svi zainteresovani ulaćuju novac, koji će se iskoristiti za izgradnju jedne srednje škole u Ohaju.

venčanje petface

Pročitajte još: 

SPECIJALNI GOSTI: Ova 4 psa svojim prisustvom uveličala su venčanje svojih vlasnika!

Džon Ledžend je sa radom svoje fondacije počeo još 2007. godine, a ona ima za cilj da obezbedi deci neophodno obrazovanje i da se podigne svest o problemima koji se tiču najmlađe populacije.

Venčanje ova dva preslatka psa je prizor koji će vam svakako ulepšati dan, pogotovo kada znate da se iza njega krije jedan humani motiv- da se pomogne najmlađima.

venčanje petface

BRAVOOO DŽONE!

Pogledajte VIDEO sa venčanja:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJUNAK DANA: Pas spasio devojčicu od silovatelja!
Sledeći tekstVeterinar je smirio preplašenog psa, tako što je ušao u njegov boks i podelio obrok sa njim!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime