Naslovna VESTI VEROVALI ILI NE: Tvigi je veverica šampion u skijanju na vodi! (VIDEO)

VEROVALI ILI NE: Tvigi je veverica šampion u skijanju na vodi! (VIDEO)

1
veverica šampion u skijanju na vodi petface

Veverica Tvigi nije obična veverica ona je – veverica šampion u skijanju na vodi! Da da, dobro ste pročitali! Tvigi, inače stalni gost na događajima u vezi sa skijanjem na vodi, prikazala je svoje nove talente početkom juna, a tokom X Games u Ostinu.

Tvigi je “sekla” vodenu površinu baš kao pravi profesionalac. Ova veverica šampion u skijanju na vodi, izvela je kvalitetan program 5. juna, tokom X Games koje su održane u Ostinu, Teksas, SAD.

Ova sićušna ženka je, stojeći na skijama koje je vukao brodić na daljinsko upravljanje, pokazala do kojeg nivoa je savladala navedenu disciplinu. Sigurnosni prsluk, koji nosi na svakom događaju, pomaže joj prilikom održavanja ravnoteže na vodi.

veverica šampion u skijanju na vodi petface

Potomak loze skijaša na vodi

Zanimljivo je da Tvigi od malena ima iskustva sa ovom vrstom događaja – polazi joj za šapom i da povremeno podsticajno pogleda svoju publiku dok izvodi tačku. Tvigi potiče od duge loze šampiona u skijanju na vodi.

Njeni vlasnici, bračni par Best, treniraju elitne veverice još od druge polovine 70ih godina i organizuju slične spektakle širom zemlje.

Začetnica loze i prva sportistkinja, Tvigi Prva, bila je usvojena nakon jednog uragana. Nakon njene smrti, ovi treneri su odgajali u istom duhu i sve potomke do Tvigi Osme. Oni se takođe bave i obukom drugih životinja za skijanje na vodi: poniji, psi i mačke su se takođe oprobali u ovoj veštini.

Uživajte:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPosvećenost OVOG čoveka svom PSU PARAPLEGIČARU je sve što MORATE videti DANAS! (VIDEO)
Sledeći tekstIstraživanja: Ljubimci poboljšavaju društvene odnose svojih vlasnika

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime