Naslovna VESTI PSI Posvećenost OVOG čoveka svom PSU PARAPLEGIČARU je sve što MORATE videti DANAS!...

Posvećenost OVOG čoveka svom PSU PARAPLEGIČARU je sve što MORATE videti DANAS! (VIDEO)

1
Pas paraplegičar petface

Pas paraplegičar? Za mnoge bi ova dijagnoza značila samo jedno – uspavati psa i „skratiti mu muke“. Za mnoge ali ne i za HEROJA našeg dana – Krejga Moshera. VIDEO koji je rasplakao preko milion i po ljudi probudio je ono najlepše u nama – nadu da u ljudima i dalje postoji to nešto humano, dobro, požrtvovano za sva bića na planeti!

Video pokazuje neverovatnu ljubav između Krejga i Luisa, kao i posvećenost Krejga Luisu do poslednjeg dana, kada nažalost više nije mogao. Te 2011.godine!

PAS UJEDINIO LJUDE: Umire od raka i ne može da se kreće. Komšije napravile besplatna kolica kako bi bar malo uživao!

Naime, kada je Luis otišao na operaciju kičme – sve je krenulo po zlu. Završio je kao Pas paraplegičar! Ono što Krejg od tog dana radi za njega – ostavilo nas je bez reči.

Svakog dana, on je koristio poseban pojas koji je Luisu pomagao da održi svoje zdrave mišiće. Svaki dan isti ritual i, kako kaže, ništa mu nije teško bilo za njegovog najbolje prijatelja na svetu. Luisov zadovoljan pogled i osmeh značilo je da Krejg radi pravu stvar!

Nažalost, pit bul Luis je uginuo. Krejg, taj fantastični čovek tu ipak ne odustaje!

-Luis će zauvek nastaviti da živi u mom srcu. Zato želim da doniram ova, specijalno napravljena kolica koje je Luis koristio kako bi ostao u formi, rekao je Krejg.

Krejg Mosher je penzionisani policajac iz Kalifornije, koji je usvojio Luisa 2000. godine, nakon što je ovaj pit bul „otpušten“ iz borbene operacije. Te 2004. godine, Luis ostaje paralizovan u zadnjim nogama.

– Bol je još uvek u mojim grudima. Ali, bila je čast i privilegija brinuti o jendom takvom divnom i posebnom ljubimcu, rekao je Krejg!

Ne odustajte od svojih ljubimaca NIKADA, jer ne bi ni oni od vas…

Ne želimo da zvučimo preemotivno, ali nas je OVA PRIČA OSTAVILA BEZ REČI…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHIT: Foka Ju je proglašena OPASNOM, a ona se nasuče i čeka da je neko mazi!
Sledeći tekstVEROVALI ILI NE: Tvigi je veverica šampion u skijanju na vodi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime