Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Asku su ostavili u kutiji i vezanu u kesi da umre....

KRALJEVO: Asku su ostavili u kutiji i vezanu u kesi da umre. Sada IZGLEDA OVAKO!

0
Vezanu u kesi petface

Vezanu u kesi, u kutiji, ženkicu su ostavili na 40 stepeni ispred Udruženja. Fali joj pola kože na glavi, oči ne otvara. ima užasne bolove.. Obzirom da joj veterinar od bolova ne može otvoriti  oči, pitanje je da li će progledati, ovako je za Petface u julu mesecu ove godine govorila Danijela iz kraljevačkog Udruženja „Spaske“.

Vezanu u kesi petface

Povreda je nastala od ujeda psa. Nakon čišćenja rane i četiri injekcije, maleno štene je smešteno u Udruženje! Hranjeno je špricem, svakoga dana je dobijalo terapiju i konačno je progledalo posle petnaestak dana. Ženkicu Vezanu u kesi, u plastičnoj kesi na suncu, volonteri su prihvatili iako nisu odmah mogli da prepoznaju. Tada je bilo staro oko dva meseca. Nadali su se, nadali i… USPELI!

Pročitajte još:
KRALJEVO: Ljiljana je vaspitač koja svoje školarce edukuje o ljubavi prema životinjama!

Vezanu u kesi petface

Malena Aska, štene belgijskog ovčara, sada je zdrav i lep pas.

Vezanu u kesi petface

– Danas nema nikakvih problema, porasla je i vesela i uskoro ide u dom, a bila ostavljena je da umre. Oko udomljavanja Aske su se mnogi interesovali, a uskoro će otići u novi dom, kaže Danijela.

Pročitajte još:
KRALJEVO: Hrabri labrador spasio svoju drugaricu Tifani, iz rupe duboke dva metra!

Vezanu u kesi petface

Da podsetimo, ovo kraljevačko Udruženje konstantno brine oko pedeset pasa koji su pronađeni napušteni ili bolesni. Zato im je svaka donacija, svaka granula i svaki dinar vrlo važan. Ukoliko možete da im pomognete, kontaktirajte Danijelu ili Jovicu na njihovim Facebook profilima.

A Aski i njenim prijateljima želimo samo sreću i smeh u narednim godinama! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.