Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Da li je ovo najperjastija životinja na svetu?

Da li je ovo najperjastija životinja na svetu?

0
najperjastija petface

najperjastija: Beti Ču, penzionisana profesorka Univerziteta u San Hozeu, ponosna je vlasnica onoga što može biti najpaperjastiji i najčupaviji kunić na svetu. Profesorka Ču uzgaja kuniće već 34 godine, a dlaka njene najčupavije miljenice, Frančeske, dugačka je gotovo 40 centimetara.

Ova 70-ogodišnjakinja živi sa 50 angora kunića u svom domu u San Hozeu, u Kaliforniji, i toliko je posvećena njihovom uzgoju da nije bila na odmoru sa svojim suprugom još od 1992. godine.

najperjastija petface– Prijatelj mi je pokazao ove kuniće i automatski sam se zaljubila u njih i znala da moram da ih imam, rekla je Beti.

Angora kunići potiču iz Turske i odavno su popularni zbog svog dugog krzna koje može da se koristi za brojne svrhe kao što su pletenje i heklanje. Međutim, Beti je svojim ljubimcima našla drugu namenu – takmičenja. Ona svoje kuniće vodi na do 50 takmičenja godišnje i neprikosnovena je kraljica angora kategorije sa nebrojeno mnogo nagrada za najlepše kuniće.

Pročitajte još: FURMINATOR FOOLEE: Uklanjanje mrtve dlake nikada lakše!

Međutim, svetsku slavu je stekla kada je njena Frančeska ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao kunić sa najdužom dlakom na svetu.

– Počastvovana sam što je Frančeska ušla u Ginisovu knjigu rekorda, ali moj najvažniji cilj je da uzgajam najbolje angora kuniće na svetu. A još važnije od toga mi je da ih održavam u top formi kako bi se takmičili, objasnila je Beti, nekadašnja profesorka ekonomije na Univerzitetu San Hoze.

najperjastija petfaceAko ste mislili da se Frančeska budi svako jutro izgledajući besprekorno, varate se. Gospođa Ču koristi fen i četku kako bi uredila dlaku Frančeske i njenih ostalih kunića. Dodala je i da je potrebno sređivati dlaku svaki dan, ukoliko planirate da budete ozbiljan takmičar.

Odlična pomoć pri održavanju krzna ovih divnih životinja jeste i Furminator FoOlee. Ova četka je specijalno dizajnirana tako da uklanja odumrlu dlaku i poddlaku, na način da ne oštećuje kožu i dlaku ljubimca. Dodatna prednost je što su koža i krzno čisti.

Pročitajte još: FOOLEE FURMINATOR: 4 koraka do zdravog i negovanog krzna vašeg ljubimca!

Furminator FoOlee vam dozvoljava da u udobnosti svoga doma brinete o krznu svog ljubimca kao pravi profesionalac. Pored toga što će vaš ljubimac izgledati fenomenalno, smanjujete i linjanje čak do 90 odsto.

najperjastija petfaceFurminator FoOlee – jer besprekoran izgled je na dohvat ruke! 🙂

Prethodni tekstKRALJEVO: Asku su ostavili u kutiji i vezanu u kesi da umre. Sada IZGLEDA OVAKO!
Sledeći tekstBEOGRAD: Komšija Ilija pokazao kako se vole životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime