Naslovna VESTI PSI NEKO SE IŽIVLJAVAO – Dva psa upucana iz vatrenog oružja

NEKO SE IŽIVLJAVAO – Dva psa upucana iz vatrenog oružja

0
Upucani psi iz vatrenog oružja

Meštani Spuža u Crnoj Gori nedavno su bili svedoci stravičnog iživljavanja nad psima. Jedan pas je ubijen, a drugi teško povređen pošto je neko u njih pucao iz vatrenog oružja.

Upucani psi iz vatrenog oružja

Stravičnu scenu ubijenog psa su našli meštani u podnožju Spuške glavice. Telo je bilo već ukočeno a na samom vrhu su nešto kasnije pronašli drugog psa. On je bio povređen i uklješten između stena. Ljudi nisu mogli da mu priđu, a jedan od stnovnika Spuža je kontaktirao nadležne institucije. Kako navodi Portal Analitika, svi pozivi su ostali bezuspešni jer su se sve institucije uglavnom proglašavale nenadležnim.

Pročitajte i ovo: BAMBI se izgubio – DEVOJČICA ga nije ostavila!

Najzad, tri dana kasnije, na lice mesta su pristigli volonteri organizacije Kuća životinja. Kada su shvatili da ni oni ne mogu da pomognu pozvali su članove danilovgradske Službe zaštite i spašavanja. Oni su uprkos velikom riziku uspeli da dođu do nesrećnog psa i da ga spuste u podnožje.

Upucani psi iz vatrenog oružja

Pregled kod veterinara je potvrdio sumnje. Pas je takođe upucan iz vatrenog oružja. Pravo je čudo da je uspeo da preživi u uslovima u kojima se našao, pogotovu što je ispaljeno zrno još uvek u telu. Sledi mu oporavak i najverovatnije hirurška intervencija.

Pročitajte i ovo: PRETUČENA, PREPLAŠENA, OČAJNA: Gleda samo u zid jer ne zna šta je čeka.

Svi dokazi i medicinska dokumentacija dostavljeni su tužilaštvu. Aktivisti zahtevaju da i policija izvrši uviđaj na licu mesta kao i da se obavi obdukcija tela ubijenog psa. Za sada nema osumnjičenih lica za ovako zverski postupak prema nedužnim psima.

 Izvor:  portalanalitika.me

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIKTOR je JUNAK DANA – Spasao lenjivca sa STRUJNOG KABLA
Sledeći tekstSURFERI NISU HTELI DA ODUSTANU – Spasavanje bebe kita dugo 6 sati!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime