Naslovna VESTI PSI SVE ZA SVOG PSA: Vlasnica skočila u ledeno jezero, kako bi izvukla...

SVE ZA SVOG PSA: Vlasnica skočila u ledeno jezero, kako bi izvukla svog psa! (VIDEO)

1
vlasnica petface

Ova zima je, po mišljenju mnogih, najhladnija u novijoj istoriji. Ledeni dani, jutarnje temperature i do minus 20, a po prvi put smo bili svedoci i zaleđenog Dunava! Takođe smo bili i svedoci velike humanosti koju su pokazali ljubitelji životinja koji su na sve načine pokušavali da ih koliko – toliko ugreju, sklone sa ulica, zaštite od hladnoće.

Bi smo svedoci i neverovatnih podviga pojedinaca – od Toza do Mihajla kojij su uskakali u ledene reke i spašavali nesrećne životinje!

PROČITAJTE I:

Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

Baš jedna ovakva priča nas danas vodi do Londona, gde je jedna vlasnica skočila u ledeno jezero, kako bi izvukla svog psa.

vlasnica petface

Naime, Iako mnoge zaleđene vodene površine izgledaju primamljivo i atraktivno za klizanje, brojna su upozorenja da je reč o opasnoj aktivnosti i da je kao takvu trebaju SVI IZBEGAVATI! Čest slučaj je da se usred takvih zaleđenih površina nađu i psi.

PROČITAJTE I:

SVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio psa!

U videu, snimljenom u ponedeljak u Londonu možete videti vlasnicu koja je u obližnjem kafiću kupovala kafu, kada je njen nestašni pas završio na zaleđenoj površini, a vrlo brzo nakon toga i u vodi.

Njegovoj vlasnici nije preostalo ništa drugo nego da skine odeću sa sebe i skoči u hladnu vodu. Kako se navodi u opisu videa, pre nego što ga je spasila u VODI je provela najmanje pet minuta!

POGLEDAJTE OVAJ NEVEROVATNI PODVIG:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBANATSKO VELIKO SELO: Marko Protić spasio ranjenu srnu na zaleđenom jezeru!
Sledeći tekstBESPLATAN PREVOZ ZA PSE AUTOBUSOM: Da li biste voleli da OVO postoji u Srbiji?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime