Naslovna VESTI PSI Potpuni stranac je skočio u vodu kako bi spasao starog psa od...

Potpuni stranac je skočio u vodu kako bi spasao starog psa od davljenja!

0
vodu petface

Da svet pripada hrabrima uverila nas je priča jednog neverovatnog čoveka, koji je ugledavši psa kako se davi u reci bez razmišljanja skočio da ga spasi. Tim postupkom je postao ne samo junak tog psa i njegove vlasnice, već i čitavog sveta.

Pročitajte još: AKCIJA UŽIVO: Spasavanje psa iz poplavljenog automobila!

Sara Melnikof se našla u užasnoj situaciji. Naime, njena 13 godina stara ljubimica upala je u vodu i nije mogla nikako da izađe. Cela radnja se dešavala u Mil Kriku, blizu Moaba u Juti. Prema rečima, njen pas ne samo što nije mogao da izađe iz vode, već je i jedva uspevao da drži glavu iznad nivoa vode. Pas po imenu Karli patio je od artritičnih promena na zglobovima, a zbog godina je već polako postajao senilan. Kada tome dodamo brzake Mil Krika jasno je zašto ova kuja nije mogla da se otme vodenoj bujici.

Pročitajte još: DISKRETNI HEROJ IZ KRALJEVA: Jovica spasio desetak životinja iz poplava!

vodu petfaceVlasnica psa Sara je prvo bespomoćno stajala i nemo posmatrala prizor. Nakon toga je shvatila da mora nešto da preduzme, inače će njenog psa progutati bujica. Taman kada je žena počela da se izuva kako bi skočila u vodu, videla je potpunog neznanca kako radi to isto. On je već prešao preko klizavog kamenja i zaputio se u pravcu Karli. Sara je sa zebnjom posmatrala ovog čoveka kako se bori sa snažnom strujom dok je spasavao njenog psa. Srećom, on je uspeo u nameri da izbavi ovog starog psa. Nakon što su izašli na obalu, ustanovljeno je da osim uznemirenosti, Karli nema nikakvih povreda na svom telu.

Pročitajte još:  11-godišnji dečak zaustavio saobraćaj, kako bi spasio psa!

vodu petfaceSara nije imala reči da zahvali ovom hrabrom čoveku njegovom nesebičnom činu. Ona je fotografisala svog psa sa njegovim spasiocem i fotografiju je postavila na Facebook. Inače, ime ovog junaka je Bobby L’Heureux. Inače, u svom životu on se bavi humanitarnim radom. Naime, on vodi neprofitnu organizaciju Big Heart, Big Hands koja se bavi prikupljanjem novca koji se potom prosleđuje raznim humanitarnim organizacijama.

Zaista herojski čin!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZA NAPUŠTENE DRUGARE: Više od 100 čivava trčalo u dobrotvorne svrhe!
Sledeći tekstBudite humani – sterilišite macu sa ulice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime