Naslovna VESTI MAČKE Štenci misle da je najmanja volonterka jedna od njih

Štenci misle da je najmanja volonterka jedna od njih

0

Većinu svog malenog života, Sofija pomaže životinjama. Čak je postala i volonterka u prihvatilištu u kom radi njena mama. Ova princeza ima brojna zaduženja, ali joj je omiljeno igranje sa macama i kucama.

S obzirom na to da je ona premlada da bi zvanično bila prijavljena kao volonterka i da bi radila u prihvatilištu, ona se o štencima i mačićima brine kod kuće. Sofijina porodica se specijalizovala u brizi o psima sa medicinskim problemima i specijalnim potrebama, kao i mačićima koji se i dalje hrane na bočicu.

volonterka petfaceMala lepotica se brine o svim aspektima kao što su ishrana, čitanje priča, ali i maženje sa ljubimcima i briga o tome da li imaju toplo mesto za san.

Pročitajte još: UPOZNAJTE LUČIJU: Sa 3 godine je već posećivala azil, a sada ima 9 i sama spašava pse!

– Način na koji Sofija brine o životinjama je neverovatan. Oni kao da razgovaraju sa njom. Nivo empatije koji im pruža mi ispunjava srce. Ja sam zaista ponosna mama, rekla je Emili Ruk, mama male dobročiniteljke.

volonterka petfaceDanima kada Emili ide na posao, a Sofija ne ide u školu, ona prati mamu u prihvalitište i bavi se nadgledanim volonterstvom. Pomaže u hranjenju pasa i mačaka, dok njena mama proverava da li su sve životinje dobile svoje lekove. Međutim, preslatka volonterka se ponekad zanese pa se igra sa najmanjim štićenicima prihvatilišta.

Pročitajte još: Volonterka jednog prihvatilišta leži pored psa Prisi i teši ga nakon operacije!

– Otišla je u prihvatilište da pomogne oko hranjenja, a završila je tako što se valjala u ljubavi štenaca. Oborili su je na pod ližući je i igrajući se misleći da je jedna od njih, dok se ona smejala. Bilo je presmešno, rekla je Emili.

Iako Sofija ima samo osam godina, verujemo da je sigurno pronašla svoj poziv u životu i da će činiti sve kako bi ljubimci o kojima se brine zaista dobili pravu negu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNiko je nije želeo: Miracle sa teškim kožnim oboljenjem spasena sa autoputa!
Sledeći tekstBRAVO LJUDI: Hrabri Beograđani spasili štene, zaglavljeno u cevi na Dedinju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime