Naslovna VESTI PSI Vozač GSP-a na liniji 29 zaustavio saobraćaj, jer nije hteo da vozi...

Vozač GSP-a na liniji 29 zaustavio saobraćaj, jer nije hteo da vozi čoveka sa psom u torbi!

0
vozač petface

Jedan vozač iz GSP nedavno je postao omiljeni među kolegama, ljubiteljima životinja, vlasnicima kućnih ljubimaca! Kao što smo i pisali, on je zaustavio autobus kako bi spasio uplašenog psa na putu.

OMILJENI VOZAČ GSP-a: Uneo štene sa ulice u autobus i spasio mu život!

Današnja priča nas takođe vodi u ovo nepgradsko preduzeće, ali paradoksalno, do vozača kojem je jorkširski terijer u torbi vlansika toliko zasmetao da je svojevoljno blokirao ceo saobraćaj!

Naime, kako prenosi Telegraf.rs, incident se dogodio 27. marta, kada je na stanici na Crvenom krstu, oko podneva, u trolejbus na liniji 29 pokušao da uđe čovek, koji je u torbi nosio svog kućnog ljubimca.

vozač petface

Putnike je neprijatno iznenadila i uznemirila vozačeva reakcija na to, budući da nisu ni primetili malu životinju, kojoj je, iz čovekove torbe, virila samo glava. Naime, vozač je zaustavio vozilo, blokirao saobraćaj na sat vremena i odbio da vozi dalje dok čovek sa psom ne napusti prevoz!

Jedna od onih koja je morala da čeka punih sat vremena, na blokiranoj saobraćajnici, je i trudnica M.L. iz Beograda, koja je zbog vozačeve odluke propustila pregled kod lekara.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Vozač GSP se uplašio labradora i nije hteo da krene dok vlasnik sa psom ne izađe!

Ona je uključila i kameru i snimala ovaj, za nju, neverovatan događaj, jer – kako je izjavila – niko nije želeo da odgovori na njen poziv!

– Prvo sam pozvala policiju, u kojoj mi je rečeno da oni nisu nadležni za to, a zatim i direktora GSP-a, koji je pokušao da me umiri najavom da će “probati to da reši”, ali se ni pola sata kasnije ništa nije promenilo – i dalje stojimo na ulici, rekla je M.L. za Telegraf.

Iako nikome od putnika nije smetalo da se voze pored životinje od desetak kilograma, koja je pritom nepomično sedela u torbi, vozač je odbio da nastavi dalje.

– Nikome nije smetao, a koliko znam, dozvoljeno je uvoditi u prevoz životinje do 40 centimetara visine. Hiljadu puta sam videla da se mali kućni ljubimci slobodno voze prevozom, pri čemu su veći problem od njih pijanci i agresivni putnici, koji rade šta hoće po autobusima, trolejbusima i tramvajima, bili su komentari putnika!

Trudnica je dodala i da je šokirana ovom bahatoću, jer je i sama svedok da su joj nekoliko puta „zatvaraju vrata pred nosem“, iako je u poodmakloj trudnoći!

– Time se niko ne bavi, ali je važno da spreče malog psa da, u torbi, uđe u trolu, kaže ova ogorčena Beograđanka.

Pogledajte VIDEO!

Izvor, Video: Telegraf

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKada su ga spasioci našli nisu bili sigurni da li je on živ ili mrtav. Danas on veselo skakuće!
Sledeći tekstNIJE MONTAŽA: Pingvin La La, sa rancem na leđima, svakog dana ide u kupovinu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime