Naslovna VESTI PSI Zahvaljujući našoj objavi i vašim šerovima, Džefri vraćen kući!

Zahvaljujući našoj objavi i vašim šerovima, Džefri vraćen kući!

0
vraćen kući petface

– Džefri je vraćen kući. Hvala neizmerno, ovako je glasila poruka Marka, dečka koji je ceo jučerašnji dan proveo u potrazi za svojim psom.

Da podsetimo, juče je trajala potraga za nestalim psom, Dogo Argentino, koji je nesrećnim slučajem pobegao vlasniku i sam lutao ulicama Beograda. Sa Voždovca, preko Dedinja pa sve do Lisičijeg potoka, gde su ga pronašli dečko i devojka prestravljenog.

UŽIVO POTRAGA: Džefri pobegla pre nekoliko sati. Poslednji put viđena na Dedinju!

– Do sada sam šetao kroz celo Dedinje, jer su ga tamo poslednji put videli! Ni na posao nisam otišao. Nastavljam potragu, a izlepio sam i plakate, rekao nam je Marko u jučerašnjem razgovoru i dodao: Mnogo sam tužan, idem nazad u potragu.

vraćen kući petface

A onda nam je u 22:45 stigla divna vest – Džefri je vraćen kući!

Izmoren je, uplašen i malo izujedan ali ok. Bili smo kod veterinara i primili tri „boce“, rekao nam je Marko.

Pročitajte još:
“Nika je nestala, molimo pomozite, očajni smo!”

Marko se još jednom zahvalio svima nama koji smo u ovoj potrazi i te kako sudelovali. Šerovi i moć društvenih mreža se još jednom dokazala, a momak i devojka koji su Džefri pronašli su možda baš vaš „šer“ videli!

vraćen kući petface

– Hvala puno svima koji su pomogli i delili postove, ljudima koji su zvali jer bez informacija i poziva ne bismo uspeli da ga nađemo. Ovo smo zajedno uradili – vaša dobra volja i solidarnost. Drago mi je što sam video slogu i što smo pokazali da imamo srce pored manira.  Sad samo na povodac i nadzor povećavam za 200%, rekao nam je kroz smeh Marko, a onda smo ga pustili da uživa u igri, maženju i ljubavi prema svom ljubimcu!

Dakle, vlasnici oprez – psa ni na minut bez nadzora, jer trenutak nepažnje može da vas košta agonije kroz koju je i Marko sam prošao!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZbog preseljenja u inostranstvo, porodica POKLANJA SAMOJEDA Akija!
Sledeći tekstSVAĐA KOMŠIJA U BEOGRADU: Jedni ne žele lutalice u ulazu, drugi ne shvataju kome oni smetaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime